Anyajegyet milyen művelettel tűntetnek el fejről?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy a fejemen van 2 anyajegy, és esztétikai okokból nyáron lehet dokihoz mennék.
Hogyan zajlik egy ilyen művelet? Fájdalmas? Anyagiak?
2014. máj. 12. 21:43
1/3 anonim válasza:
Lidokain injekciót adnak. Elzsibbadsz. Szikével kivágják az anyajegyet. Összevarrják. Egy hét múlva varratszedés. Addig nincs hajmosás, ha a fejeden van a seb. Szövettanra küldik a kimetszett részt. Hajas fejbőrnél körbeborotválják előtte az anyajegyet. Ennyi.
2/3 anonim válasza:
Sztk sebészeten ingyenes. Előtte a bőrgyógyász ír javaslatot a sebésznek és kéri hogy távolítsa el az anyajegyeket.
3/3 anonim válasza:
Nekem 3 héttel később szedték ki a varratokat, de igen, úgy zajlik, ahogy az első kettő mondta.
Azt hozzátenném, hogy én a Honvédkórházban szedettem le hármat, és azóta is marha nagy hegek vannak a helyükön. Ha esztétikai okokból zavar, és feltűnő helyen van, szerintem -hacsak nem orvosi javaslatra-, ne vágasd ki, inkább kérdezd meg, nem-e lehetne lézereztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!