Hogyan lehetek szimpatikus a pszichológusnak?
A munkámhoz kell pszichológiai alkalmassági vizsgán részt vennem, amely keretében egy pszichológussal is beszélgetni kell. Hogy öltözzek? Mi kelt pozitívabb benyomást ha egy állásra való rábólintásról van szó? Összekötött/kiengedett haj? Körömlakkal vagy nélküle? Hétköznapi öltözet vagy kicsit elegánsabb?
Nem valószínű, hogy ezeken fog múlni, de ha billeg a mérleg, akkor ezek szerintem dönthetnek, hogy merre billenjen.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Szerintem az a legfontosabb, hogy önmagadat add. Ne akarj másnak látszani.
Körömlakkból szolidabbat, esetleg francia, vagy vmi barackosabb szín.
Nyilván az elegánsabb öltözet ilyenkor mindig nyerőbb. :)
Tűzd fel a hajadat, jobban kiemeli az arcodat! :))
Régen rossz, ha ilyen megfelelési kényszereid vannak, és ezt ő is észre fogja venni.
Elegánsabb hétköznapi öltözet, mint ahogy állásinterjúra is mentél. A hajad talán jobb, ha összefogod, mert nem takarja az arcod. Körömlakk mindegy, csak azért ne zöld, neon kék és csicsamicsa műköröm legyen, bár ez függ a megpályázott állástól is.
Összefogott haj mindenképp, mert ha ki van engedve, olyan mintha elbújnál mögé.
Öltözéknek szerintem egy kosztüm teljesen megfelelő. Nem hivalkodó de elegáns, és elég hivatalos az esemény tekintetében.
A körömlakkot hanyagolnám, de legyen szép ápolt a kezed. Kis krém, esetleg átlátszó körömlakk, vagy mint előttem írták a franci. Színt én semmiképp nem ajánlanék, mint sminket se sokat.
Szépen szolidan bájosan, viszont légy olyan amilyen mindig.
Határozott, és a kérdésekre meggyőződésből válaszolj, egy percig se gondolkodj azon, hogy a pszicho mit akar hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!