Fájdalom csillapitóra szabad inni energiaitalt? (HELLT)
Szóval most így 8 év után:
Hogy egy valódi orvos szavaival éljek, semmi bajod nem lesz sőt a koffeinel fájdalomcsillapító gyorsabban hat.
Tramadolt mindíg kávéval ittam 10 évig.
Azóta 4x voltam elvonón.
3éve tiszta, egy remegõs idegbeteg, személyiség zavaros kiegyensulyozatlan ember akinek azóta megy a hasa mióta tiszta vagyok.
Most ugy nézek ki 30 évesen mint egy 50éves pali aki 30évet heroinozott.
Szar az életem, nincs komfortérzetem, idegrendszeri nyugalmam nem volt 3 év óta mióta az utolsó arany adagot bevettem.
Azóta csak alvást szeretem. Mert az idõ alatt se érzem a kinomat.
Nem minden leszokás jár jó véggel. Van akinek a szervezete olyan szinten összeolvadt a szerrel hogy azóta nem mūködik rendesen.
8-as: A legtöbb fájdalom csillapítóra rá vanírva egy két hét ajánlott maximum. Nem hiába.
Ezek alkalmi gyógyszerek.
Hosszútávú szedés esetén a szervezet nem tud védekezni az idegrenszeri károsodás elől, koffein ide vagy oda. Ha neked muszáj volt egyhuzamban én a helyedben 2 hetente váltottam volna másikra és a lehető legtovább toltam volna hogy ugyan azt kelljen újra szednem. Ja és váltásnál kis szünet mert kettő nem jó együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!