Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az egészség témakörben miért...

Az egészség témakörben miért megtűrt az egészség szándékos rombolásával kapcsolatos kérdés és válasz?

Figyelt kérdés
Nem arról szól ez a rovat, hogy őrizzük meg egészségünket, illetve hogyan szerezzük vissza? Szerintem pl. dohányzással kapcsolatban a nem lenne helye a melyik a jobb cigi, hol olcsóbb, mivel lehet még ártalmasabbá tenni.
2014. máj. 13. 16:34
 1/3 anonim válasza:

Figyelj mindenki máshogy dolgozza le, éli,és élvezi vagy nem élvezi az életét, ami meglehetősen rövid.Léteznek függők,de azt gondolom mindannyiunknak van káros szenvedélye legyen az csokoládé vagy alkohol.

Lehet hogy dohányzással kapcsolatban tettek már fel olyan kérdést hogy hol tudok gyengébb cigit venni hogy fokozatosan leszokjak?

Nem szükséges azon törni a fejünket hogy ki mivel rontja az életét vagy egészségét.

2014. máj. 13. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

A dohányzás témaköre az egészséghez kapcsolódik. Csak a kérdezők a nem egészséghez kapcsolódó kérdéseket is itt teszik fel, mert itt van a topik. Nem olyan bonyolult.

De az hogy téged ez mit zavar, nagyon nem értem.

2014. máj. 13. 16:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Azért zavar (nem zavar, csak nem értem), mert látom, hol merre mit moderálnak. Furcsállom, hogy nem mindenben ilyen megengedők.
2014. máj. 13. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!