OOTedyOo kérdése:
Mi lehet ez? (van kép is)
Figyelt kérdés
A tricepszemnél van,nem viszket meg semmi,csak idegesít hogy ott van.El dörzsölni nem tudom,és időnként jobban látszik,de valamikor nem annyira.
Allergiás nem hiszem hogy vagyok akármire is mert már nagyon nagyon régóta van,és mondom,nem is viszket..
2014. máj. 13. 19:18
1/4 anonim válasza:
Ezek kicsi mitesszerek! Nekem is voltak! :( egy idő után elmúlnak!! De ha nagyon elakarod tüntetni menj el kozmetikushoz és kinyomják! ( kicsit gusztustalan, de ez van! )
2/4 anonim válasza:
Nekem ugyan ilyen volt úgy ott ahol neked voltam vele bőrgyógyásznál nem tudott rá semmit mondani azt mondta nap allergia ...de nem az volt miután lecseréltem a toll töltetű paplanom és párnám 2 hét után elmúlt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,fölöslegsen kezdtem volna aggódni akkor :D
2014. máj. 13. 20:37
4/4 anonim válasza:
izzadás is előhozza vagy ha szőrteleníted
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!