Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezen a helyen fáj a hátam!...

Ezen a helyen fáj a hátam! Mitől lehet?

Figyelt kérdés

[link]

Ugyan ezen a helyen fáj a hátam, de csak a jobb oldalon. Ez milyen rész/szerv? Mitől fájhat? Csak akkor enyhül ha hason fekszem... Állni, ülni se jó :( Már lassan 1 éve szenvedek ezzel! 16 éves vagyok!!

2016. jan. 21. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet valami gerinc porckorong sérv? A röntgen milyen eredményt hozott?
2016. jan. 21. 09:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Amikor röntgenen voltam nem mondtak rá semmit.. Csak, hogy tüdőgyuszim van és attól fáj... ez októberbe volt, de nekem már április/május óta fáj és tüdőgyuszi után is fájt és hát ugye a mai napig..
2016. jan. 21. 09:33
 3/8 anonim ***** válasza:
szia, ne haragudj, de masszörnel voltal mar??nekem is ott fajt, elmentem egy masszörhöz kb 3 eves, és azóta nem fáj.
2016. jan. 21. 09:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként azt elfelejtettem írni, hogy ha ráteszem arra a pontra az újjamat és mozgatom oldalra kicsit ropog!
2016. jan. 21. 09:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem még nem voltam masszőrnél, de lehet az lesz.. kenőccsel is kentük attól egy kicsit pár napra jobb lett de utána ugyan úgy vissza jött..
2016. jan. 21. 09:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek gerincferdüléstől fáj a háta, ha szemmel nem is látható MÉG.

Csak a hát edzéstől javul meg.

9:47 nél mutat pár jó gyakorlatot, amit súlyzóval is lehet.

www.youtube.com/watch?v=IKc6hwPvsHg

Húzódckodás és hasonlók is jók.

Kenőcs, masszírozás hülyeség

2016. jan. 21. 10:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt, azt hittem h komoly bajom van. Masszörrel nem veszítesz sokat, 5-6 ezer ft, legalabb megtudod, hogy jobb hasznal-e vagy sem.csak vmi jót keress, ne olyat aki csak simogat.
2016. jan. 21. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:

És az edzéssel mit veszít??

Persze a könnyebb út az ágyon fekvés.

Attól, hogy a röntgen nem mutatott ki semmit, az sem jelent semmit, mert csak az extrém elváltozásokat mutatja ki.

A masszírozás sportolóknak jó, a túlterhelés miatt, a hátfájás ellen nem jó, főleg, ha már 1 éve fáj.

2016. jan. 21. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!