Ez hajhullás, vagy nem?
Kb 2hónapja nagyon sok hajam hullik ki,de szinte csak hajmosáskor. 2hajmosás között fésülködök,így nem az a lehetőség áll fönt,hogy nem fésülködök,és a hajzatban maradnak az egyébként kihulló hajak. Napközben se jön ki haj,max ha kisimítom az ujjammmal,akkor pár szál.
Azért írom,hogy sok,mert viszonyítok az előtte lévő hajmosásomhoz.Akkor mosás után fésüléskor nem sok (alig pár szál) hajszál jött ki,most meg majdnem 100szál.+valamennyi mosás közben,és szárításkor is jön még valamennyi. Ezt így nem tudom megítélni,hogy tényleges hajhullás-e,vagy nem. Sampont nem nagyon váltottam,csak natúrt használok.Egyéb hajformázót sem.Több mint 1hónapja elkezdtem használni az ALPECIN hajszeszt,de nem veszem észre,hogy hatna.
Valakinek van tapasztalata ilyennel kapcsolatban?
Vérvételre,pajzsmirigy,hormon,egyéb vizsgálatokra tervezek elmenni.De addig ez rejtély marad számomra.
Ilyenkor a meleg és az évszakváltás miatt jobban hullik. 100szál naponta normális egyébként, mosás más téma, az nem mindennapos :)
A vérvétel után érdemes megkérdezni orvost hogy mi okozhatja,van-e valamilyen hiányod vagy egyéb, ha nem akkor csak a meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!