Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eltűnőfélben az olcsó vécépapí...

Eltűnőfélben az olcsó vécépapír? Nem vicc, komolyan kérdezem, többi lent.

Figyelt kérdés

Először csak a Lidl üzletben nem találtam meg a 180 ft környékén lévő, 8 tekercses vécépapírt, amolyan szürke színűt. Kérdésemre azt a választ kaptam, hogy kilistázták, nem tartanak. Sebaj, mentem a Penny-be - ott volt. Az utóbbi időben viszont már ott se nagyon találok. Múlt héten a Tesco E-be mentem be, de ott sem volt. Csak a környékünkön nincsen a kisebb területű boltokban vagy máshol sincs?

Nem szeretnék 800 meg 1.000 ft-os vécépapírokat venni, de ha tudtok valami viszonylag olcsót javasolni, azt megköszönöm. Köszönöm :-)

2016. jún. 29. 12:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Na, azóta voltam én is Penny-ben is, most volt rendes, olcsó, 8 tekercses.

Olyan "sokkot kaptam" :D, hogy 2 hétig nem volt a környéken sehol, hogy itt is vettem: így most 2 Tescos- és 1 Penny-s van itthon - 24 tekercs egy darabig elég lesz :D

2016. júl. 7. 13:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

;-)

Mi ma voltunk a P-ben, lehetett kapni - vettünk is.

A Lidlben elfelejtettem megnézni.

S-ban, T-ban van.

Nem láttam nyomát annak, hogy ki akarnák vonni a forgalomból. (Úgyhogy megnyugodtam én is. :-))

2016. júl. 13. 21:32
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi :-)

Akkor lehet, hogy csak a kisebb területű üzletekben nem tartanak: pl. Tesco E. De a Lidl-ben - itt, a mellettünk lévő boltban - teljesen ki lett listázva, ott megmondta a boltvezető, hogy nincs, nem is fognak hozni (szerintem a drágább termékekre mennek rá, sok helyet foglalt)

2016. júl. 14. 13:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit.

(Legközelebb a Lidlben rákérdezünk azért és majd megírom, hogy itt mi a helyzet. Kíváncsi lettem. ;-))

2016. júl. 14. 14:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Melyik kerületben néztétek?
2016. júl. 22. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyébként még lehet kapni a nagyobb boltokban
2016. júl. 22. 21:25
 17/17 A kérdező kommentje:

15-ösnek

Bp. VI.ker-ben. Lidl-ben, Tesco E-ben azóta sincs, Pennyben azóta már vettem egyszer.

2016. júl. 29. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!