Eltűnőfélben az olcsó vécépapír? Nem vicc, komolyan kérdezem, többi lent.
Először csak a Lidl üzletben nem találtam meg a 180 ft környékén lévő, 8 tekercses vécépapírt, amolyan szürke színűt. Kérdésemre azt a választ kaptam, hogy kilistázták, nem tartanak. Sebaj, mentem a Penny-be - ott volt. Az utóbbi időben viszont már ott se nagyon találok. Múlt héten a Tesco E-be mentem be, de ott sem volt. Csak a környékünkön nincsen a kisebb területű boltokban vagy máshol sincs?
Nem szeretnék 800 meg 1.000 ft-os vécépapírokat venni, de ha tudtok valami viszonylag olcsót javasolni, azt megköszönöm. Köszönöm :-)
Na, azóta voltam én is Penny-ben is, most volt rendes, olcsó, 8 tekercses.
Olyan "sokkot kaptam" :D, hogy 2 hétig nem volt a környéken sehol, hogy itt is vettem: így most 2 Tescos- és 1 Penny-s van itthon - 24 tekercs egy darabig elég lesz :D
;-)
Mi ma voltunk a P-ben, lehetett kapni - vettünk is.
A Lidlben elfelejtettem megnézni.
S-ban, T-ban van.
Nem láttam nyomát annak, hogy ki akarnák vonni a forgalomból. (Úgyhogy megnyugodtam én is. :-))
Köszi :-)
Akkor lehet, hogy csak a kisebb területű üzletekben nem tartanak: pl. Tesco E. De a Lidl-ben - itt, a mellettünk lévő boltban - teljesen ki lett listázva, ott megmondta a boltvezető, hogy nincs, nem is fognak hozni (szerintem a drágább termékekre mennek rá, sok helyet foglalt)
Igazán nincs mit.
(Legközelebb a Lidlben rákérdezünk azért és majd megírom, hogy itt mi a helyzet. Kíváncsi lettem. ;-))
15-ösnek
Bp. VI.ker-ben. Lidl-ben, Tesco E-ben azóta sincs, Pennyben azóta már vettem egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!