Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A nagy pénisz mikor nő meg?

A nagy pénisz mikor nő meg?

Figyelt kérdés
Akinek 20+-os szerszáma van, hogy volt? Hirtelen nőtt meg vagy sok év alatt?
ápr. 15. 14:40
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
egyik este lefeküdtem, reggel úgy ébredtem hogy nagy volt.
ápr. 15. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Ahogy a tesztoszteron termelés megkezdődik, akkor nő meg az is pár év alatt. 15 éves korra megnő kb.

Jó lehet 20 centis szerszámmal élni. De felesleges gondolkodni ezen, ahogy azon is hogy mi lenne ha nyernél a lottón. Ez van, ezeket a lapokat osztotta az élet, el kell fogadni.

Kemény munkával esetleg a lottós anyagi dolgot el lehet érni, de nem fogsz soha térdig érő alkar vastagságú lófarkat növeszteni.

Amire viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy clomiddal vajon lehet e növelni? Ugye van egy korreláció a tesztoszteron szint és a méret között, tehát ha 10 vagy 11 éves korában egy gyerek elkezdene clomidot szedni, ami serkenti az LHt és FSHt, amik a herékért, T termelésért is felelősek, akkor vajon ezzel, nagyobb méretet tudna e növeszteni, hogy mesterségesen, de nem direkt tesztoszteronnal, megnöveljük egy gyerek természetes tesztoszteron szintjét.

Mondjuk elég nehéz lenne ezt tesztelni, hiszen ha szedi is, nem tudjuk kisebb lett volna e, mintha nem szedi.

Na mindegy, lényeg a lényeg hogy akkora amekkora, hiába tudnak nőnek működő farkat csinálni hogy férfi legyen, férfiaknak még mindig nem találtak normális megoldást a lompos növelésére.

ápr. 15. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Én már úgy születtem. Nyilván arányosítva értendő! A csecsemő sem születik 20 centis szerszámmal, de láthatóan arányaiban elejétől fogva nagyobb.
ápr. 15. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Sokat recsiztem gyerekként és csak 12 centis a tököm. Ennek van köze hozzá?:))

Amúgy kollégám szerint sok fiatal srácnak azért ekkora mert rengeteg növényvédő szeren nőttek fel. Nem tudom ez igaz e

ápr. 15. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 19 évesen érte el a végleges méretét
ápr. 15. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Ha jó kezekben van.
ápr. 15. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
14/15 évesen 18 cm lett. Azóta sem nőtt. 31 vagyok.
ápr. 16. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:
7 hova kéne nőnie még?
ápr. 20. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!