Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A papok maszturbálnak?

A papok maszturbálnak?

Figyelt kérdés
Tudom,hülye kérdésnek hangzik,úgyhogy az oltogatók kerüljenek!Csak a papok életéről kell dolgozatot írjak...
2014. máj. 12. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
mikor kaptad ezt a feladatot kétlem, hogy a recskaszokások kielemzésére gondolt a tanárod... de igen õk is férfiak, az õ szervezetük is igényli a törõdést... de remélem tudod, hogy csak a katolikusok èlnek cölibátusban...
2014. máj. 12. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Látom megragadtad a feladat lényegét. Nem vagyok benne biztos, hogy a tanárod pont erre kíváncsi, no de hajrá.

Amúgy ha érdekes dolgokat akarsz olvasni ezzel a témával kapcsolatba, akkor egy kicsit nézz utána, hogy a zárdákat és apátságokat összekötő alagútrendszerekbe miket találtak. Bizony. Csecsemő csontvázak stb. olvass utána kicsit. Nem annyira érdektelen téma ez, mint gondolod. Ha a szexualitásukról akarsz írni, írj csak nézz előbb körül.

2014. máj. 12. 13:10
 3/5 szamo77db ***** válasza:
100%
Szerintem nem létezik, hogy meg tudják állni és soha ne csinálják. Legfeljebb kevesebbszer, mint egy átlagos férfi.
2014. máj. 12. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindennek megvan az ára.

Miután csinálják, meggyónják egymásnak, aztán elmondanak tíz "Mi atyánk"-ot, és kész.

Aztán majd csinálják egymással/egymásnak is, az már legalább húsz "Mi atyánk". És ez megy évezredek óta.

Miközben azt terjesztik, hogy ez bűn.

2014. máj. 12. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért kellene ezt meggyónni.Ez is úgy hozzátartozik ,mint az evés ,ivás .Testi szükségletek kielégítése .
2014. máj. 12. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!