Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki kipróbálta a jelqinget és nőtt a pénisze?

Figyelt kérdés

Mielőtt a hülyék idejönnének, ez egy tradícionális, ingyenes testedzés ami hatására több vér kerül a péniszkamerákba ami nagyobb erekciót eredményez, így vártan hosszabb lesz valamennyivel.

Régen beszéltem itt 2 sráccal, mindkettőjüknek bevált de nem tudom őket elérni. :/

Nem merek belevágni mert félek hogy kárt csinálok és tanács kellene.

2014. máj. 13. 22:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én ezeket nem ismerem,de mint nő had nyugtassalak meg,hogy ez a "méret a lényeg" ez csak a ti mániátok!:)
2014. máj. 13. 22:19
 2/18 anonim ***** válasza:
Ember, ami kicsi, abba bármennyi vért pumpálsz, nem lesz nagyobb...
2014. máj. 13. 22:21
 3/18 A kérdező kommentje:

Utána lehet olvasni mielőtt belepofázol #2-es.

Nem azt jöttem ide megkérdezni, hogy működik-e.. mert tény, hogy működik. Tanácsért vagyok itt.

Az #1-esnek meg csak annyit üzennék, hogy bár minden Nő ilyen lenne. :)

2014. máj. 13. 22:24
 4/18 anonim ***** válasza:
Belepofázok, mert már utánanéztem régen. Amúgy meg puszta biológia, hogy nem lehetséges.
2014. máj. 13. 22:25
 5/18 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..

b+ itt is van 2 ember:))

a többi ilyeneket írt h fizesd ki... fogalmuk sincs mi ez az egész de hurrogják, vicc ez az oldal :)

2014. máj. 13. 22:27
 6/18 anonim ***** válasza:
A farkad akkora amekkora semmitől nem lesz nagyobb de ha sokáig szórakozol problémák lesznek és műteni fogják.
2014. máj. 13. 22:27
 7/18 anonim ***** válasza:

Nah várjál csak.

MA láttam egy rózsaszín elefántot jodlizni.

Tessék leírtam, elhiszed?

AZért mert valaki leír valamit egy oldalra, még nem igaz.

2014. máj. 13. 22:28
 8/18 A kérdező kommentje:

b+ takarodj már innen... NÉZZ UTÁNA H MI EZ mert fogalmad sincs róla.......................

szánalmas emberek.. 'segítenek' úgy h azt sem tudjátok mi az.. takarodjatok innen

2014. máj. 13. 22:30
 9/18 anonim ***** válasza:
Leírtam már, hogy utánanéztem, már régen. De látom a kicsi farkad elvette az eszedet.
2014. máj. 13. 22:31
 10/18 anonim ***** válasza:
Te írsz butaságokat aztán kiakadsz? Ember semmi nem nagyobbítja meg mert nem lehet a biológia nem engedi mit gondolsz ha lehetne akkor nem akarna mindenki 20-25 centi közötti? Gondolkozz már.
2014. máj. 13. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!