Golden Dent fogászat vélemény?
Figyelt kérdés
Leginkább a fogszabályzás érdekelne.2023. márc. 16. 15:55
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Én is most nézegetem, mert cirkon hidat kéne feltetetnem és náluk akciós, de elég sok rossz véleményt írnak róluk. Inkább megcsináltatom másik helyen, ahol ugyan 100-150 ezerrel drágább lesz, de az az egyik legjobb fogászat Pesten.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Szia! Voltal naluk vegul? Engem is erdekelne fogszabalyzas miatt:)
3/3 anonim válasza:
Itt helyezték fel a fogszabályzóm, de végül máshol lett befejezve. Kritikán aluli több ott dolgozónak a viselkedése is. Hangosan kibeszélik a pácienst, miután elment, ennek fültanúja voltam. Lekezelő stílusban közlik, hogy mi a probléma, és a szakmai kompetenciát is már félve említem. Kérdeztem egy nagyon evidens dolgot, hogy megerősítést kapjak, amire laikusként is szerintem bárki felelni tudott volna, de a dentálhigiénikus letudta annyival, hogy nem tudja. Akkor mit tud? Ez a rendelő tipikusan a gazdag de hülye vállalkozók próbálkozása.
Kapcsolódó kérdések:
Tudnátok véleményt írni Dr. Gémesi Dóra szájsebészről? Budapesten a Fogvarázsnál dolgozik.
Sziasztok, Interneten semmi véleményt nem találtam róla, ha valaki esetleg járt már nála megírná az élményeit? Köszönöm!
Bölcsességfog műtétről kérnék véleményeket! Hány napig fájt? Mennyi ideig volt dagadt az arc? Mennyi idő múlva tudtál menni bárhova is(bolt, sétálni,...
Pénteken megyek elsőnek fogműtétre és az utolsó időpontom február 19.én van. Elvileg 1essével húzzák de arra is gondoltam hogy kivesznek 2-t és utána rá egy hétre varrat szedés majd egy hét pihi és megint ki 2 és 19.én varrat szedés. Fel vagyok készülve hogy szörnyű...
Érdi, Jenei fogászatra tartozunk. Véleményeket kérnék, tb-s kezelések esetén? Érik egy (inkább több) látogatás
(tömésre, illetve húzásra/kivésésre tippelek) Esetleg ajánlanátok olyat, aki megcsinálja tb-re, és jó is?
A debreceni Sygma-dent fogászatról kinek milyen véleménye van?
Azt nézem, hogy a városban ez a legolcsóbb, jók az orvosok, illetve tartós a tömés, nem esik ki hamar?
Véleményt szeretnék kérni Dr. Balázs Józsefről, aki volt már nála. Pesti úton dolgozik édesanyám szereti. Egy hátsó hetes fogamat szeretném kihúzatni...
Félek hogy nem tudja egyik fogorvos sem kihúzni csak szájsebészet. Róla jókat halottam.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!