Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 1 hete ideiglenes tomest...

1 hete ideiglenes tomest kaptam felso fog miatz es emiatt egyik oldalon ettem Viszont lett egy pukli szeru a szamban es egy hete faj ha kinyitom a szamat de csokkent az a fajdalom is. Elmulik?

Figyelt kérdés
máj. 29. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Érzéstelenitő helye is lehet, harapási sérülés miatt, vagy nyálkhártyagyulladás, ha pár napon belül nem múlik orvos.
máj. 29. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:
1 hete ilyen
máj. 29. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Az a pukli nem sárga?
máj. 31. 10:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem
máj. 31. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Volt tegnap egy gyökértömésem és ideiglenesen lezárta a tömést a doki. De már éjszaka elkezdett fájdogálni és most is fáj kocogtatásra, harapásra. Ez...

Csak hétfőn fogok visszamenni elvileg végleges tömésre, de ha így marad, nem lesz belőle semmi. Az a furcsa, hogy gyökérkezelés előtt egyáltalán nem fájt, még csak érzékeny sem volt a fogam. Kifúrta, semmi, betette a gyógyszeres tömést, semmi. Igaz, amikor a tömést...

Gyökérkezelés után se ideiglenes tömés, se vatta? + Normális a folyamatos fájdalom a kezelés alatt és után?

Egy 1 éve másodjára tömött fogamat ma gyökérkezelték és bár 2 érzéstelenítő injekciót is beadtak -amelyek állítólag hatottak is- kezelés közben leírhatatlan fájdalmat éreztem, a gyökércsatornák “tisztításának” kezdetétől, egészen a végéig. Ezért őszintén szólva...

Fájdalommentesen kis nyomást érzek a ma gyökérkezelt és ideiglenesen lezárt, sipolyos kisörlőmben. Kis lüktetést. Órákkal utána kezdődött ez. Volt...

A röngtenen a fog mellett mutatta gyulladtnak inkább, ill. a gyökércsúcsnál. A kezelés előtt ürülgetett a "kivezetőn", a pukliból a genny (nem volt nagy). Tisztítás volt, fertőtlenítős öblítés 2x is. Hosszúságmérés nem sikerült, azt mondták, lehet, hogy a genny miatt.

Ideiglenes héj fájdalom. Mitől lehet?

Preskeramia héjat csináltatok az első két fogamra. Amíg elkészül, kaptam rá ideiglenes héjakat, amik sajnos egy hét után lejöttek. Egy másik fogorvos visszaragasztotta őket, viszont azóta a felső fogsoromál a leghátsó fogam, vagy a környezete fáj (amikor fogat mosok,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!