1 hete ideiglenes tomest kaptam felso fog miatz es emiatt egyik oldalon ettem Viszont lett egy pukli szeru a szamban es egy hete faj ha kinyitom a szamat de csokkent az a fajdalom is. Elmulik?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csak hétfőn fogok visszamenni elvileg végleges tömésre, de ha így marad, nem lesz belőle semmi. Az a furcsa, hogy gyökérkezelés előtt egyáltalán nem fájt, még csak érzékeny sem volt a fogam. Kifúrta, semmi, betette a gyógyszeres tömést, semmi. Igaz, amikor a tömést...
Egy 1 éve másodjára tömött fogamat ma gyökérkezelték és bár 2 érzéstelenítő injekciót is beadtak -amelyek állítólag hatottak is- kezelés közben leírhatatlan fájdalmat éreztem, a gyökércsatornák “tisztításának” kezdetétől, egészen a végéig. Ezért őszintén szólva...
A röngtenen a fog mellett mutatta gyulladtnak inkább, ill. a gyökércsúcsnál. A kezelés előtt ürülgetett a "kivezetőn", a pukliból a genny (nem volt nagy). Tisztítás volt, fertőtlenítős öblítés 2x is. Hosszúságmérés nem sikerült, azt mondták, lehet, hogy a genny miatt.
Preskeramia héjat csináltatok az első két fogamra. Amíg elkészül, kaptam rá ideiglenes héjakat, amik sajnos egy hét után lejöttek. Egy másik fogorvos visszaragasztotta őket, viszont azóta a felső fogsoromál a leghátsó fogam, vagy a környezete fáj (amikor fogat mosok,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!