Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Más is érzett büdös szagot...

Más is érzett büdös szagot amikor húzták a fogát?

Figyelt kérdés

jún. 9. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem
jún. 9. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Honnan jött a büdös szag? Csak nem becsinált valaki foghúzás közben? :)

Viccet félretéve: ha valami nagyon odvas-gennyes fog volt, az is lehetett büdös.

jún. 9. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Előfordul az ilyen
jún. 9. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:

elgennyesedett fog húzásakor lehet ilyen

vagy pl elmozdult korona alá begyűlt ételmaradék miatt is

jún. 10. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
vagy gyulladt fogíny esetén
jún. 10. 14:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezek közül már sokkal találkoztam akkor jól gondoltam elsőre köszi.
jún. 11. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Mikørtôl lehet azt mondani hogy màr nem lesz büdös a Pofàm?

Jò lenne ha nem kène ràgòt fogyasztanom folyton de fogorvos baràtommal egyeztetem pár fogamat Tõmni kell ès azutàn nem lesz büdős a pofám ugye? Nincs refluxom mâr

Reggeli szájszag?

Mit lehet csinálni vele? A barátommal fogok aludni most először és félek, hogy undorító leszek. Ha előbb kelek tudok fogat mosni, de ha nem akkor az ciki.

Van egy elég szuvas fogam, lehet büdös a leheletem?

2 hét mire fogad a fogorvosom, eddig nem vettem észre csak elkezdett fájni. Mindig féltem attól, hogy büdös a szám csak nem tudom.

Miért ennyire büdös egy lyukas fogból kiesett darab?

Sokat szoktam piszkálni, és kiesett belőle egy darab. (Jövő héten kihúzatom) és rettentően büdös volt. Ez mitől lehet? Ilyen kaki szerű szaga volt, és olyannak tűnt mintha régi kajamaradék lett volna, de talán mégsem, hanem a fog egy része. Nem volt tömve a fog, és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!