Miért van az, hogy fogmosás után is rossz illatú a szám?
Be volt tömve, csak talán kiesett a tömés vagy valami hasonlót mondott a fogorvos.
De szerintem is ez lehet a probléma, el is megyek majd a fogorvoshoz vele! ( ha összeszedtem magam és lesz elég bátorságom... :S)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szokott veletek olyan lenni hogy olyan fáradtak vagytok hogy nincs kedv este fogat mosni? Azt olvastam hogy az alma is tisztítja a fogakat. Jó nyilván nem egy fogkefe, de ér valamit?:D
Az ilyesmi lehet pl stressztől vagy hasonló dolgoktól?
Hogyan a célszerűbb? Mert ha fogmosás után iszom, akkor rögtön besárgulnak a fogaim a kávétól! Viszont ha kávé után mosok fogat, akkor nem tudom hogy az mennyire baj, vagy baj-e egyáltalán?!
Van egy elég makacs aftám a ajkamhoz közel, elég kellemetlen miatta az evés, főleg jobb oldalon (kicsit jobbra van) Fogmosásnál félek hogy nagyon csípne és nem tudnék normálisan fogat mosni, de ha nem mosom meg, csak jobban elmakacsodik... Mit csináljak?
Vagy legalábbis mennyire terhelő a fogzománcnak?
Valahol azt hallottam, hogy egy kis szünetet kell tartani a kettő közt mindenképp. Ez mennyire igaz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!