Mennyi idő lesz? Fogszabályzó
Tehát. A helyzet az, hogy nekem szükségem van fogszabályzóra, de elég rendesen. Régen volt éjszakai, de az nem sokáig, mert kiköptem meg gondok voltak, és a doktornővel nem sikerült áthidalni ezt. Akkor abbahagytuk, viszont ahogy nőttem, már egyre zavaróbb lett a fogaim állapota, mert egyébként meg vagyok magammal elégedve, de az miatt, meg mert ebből kifolyólag nem beszélek teljesen tisztán, vannak gátlásaim is, és nem érzem magam túl jól. Most végre úgy néz ki, van elég pénz egy állandó fogszabályzó csináltatására, aminek tiszta szívemből örülök. Arra lennék kíváncsi, kb. mennyi idő alatt tehetik fel, ha elkezdjük? Az biztos, hogy bele kell számítani 4 maradandó fogam eltávolítását is. Miután felkerült, mennyi idő után kezd látszani az eredmény? Vajon mikor hagyhatom el? Tudom, ezek a kérdések nem pontosan megválaszolhatóak így, látatlanban, de körülbelüli választ, vagy tapasztalatot szeretnék. (:
15 éves vagyok, ha ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!