Csak fogszabályozó?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kb 2éve nem hordok fogszabályozót és most a felső fogsoromban az első 2 fogam elkezdett ferdén állni(a bal kicsit rácsúszott a jobbra).
A kérdésem az lenne, hogy ezt csak állandó fogszabályozóval lehet helyre rakni, vagy esetleg van más mód is?!
2014. máj. 13. 01:12
2/4 anonim válasza:
Húztak fogat mielőtt feltették a fogszabályozót?
3/4 anonim válasza:
ha jól értem akk éjszakai fogaszbályzód van.. nekem is az volt és nem hordtam.. de van h a fogak nem azért fordulnak el mert nem hordod az éjszakai szabályzód hanem mert a nyelveddel is kitolod... viszatérve én sem hordtam de mint utólag kiderült megvenni is felesleges volt mert mindenféleképpen kellett volna nappali fogszabályzó.. egyébként nekem is úgy áll a fogam mint neked de már lassan fél éve fent van a fogszabályzóm és 4 db (4-es) fogamat kihúzták h legyen hely... neked nem biztos h kell majd fogat húzni de szerintem érdemes gondolkozni eg ynappali fogszabályzón mert örökké amugy sem viselheted az éjszakait, ugyis viszaállna a fogad miután nem hordanád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!