Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogtömés után hány órával...

Fogtömés után hány órával szabad enni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
a fogorvos megmondja
2015. jan. 16. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha kaptál injekciót, akkor amíg zsibbadsz nem szabad enni, egyébként a fogtömő anyagtól függ, hogy mikor ehetsz utána, ha ez az újfajta fehér tömés, akkor ehetsz utána, bár nekem az orvos 2 órát mondott, amalgám tömésnél úgy tudom még több ez az idő.
2015. jan. 16. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Fényre kötő, un esztétikai tömés esetén azonnal ehetsz.
2015. jan. 16. 16:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 16. 16:28
 5/5 zsu1990 válasza:
kb 4-5 óra múlva
2015. jan. 17. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Gyakori hogy egy (vagy 2 egymás melletti) fog betömésekor az UV fényre szilárduló tömőanyaggal a 2 fog közti rést is kitöltik?

Jobb hátsó fölső bölcsességfogam tömettem Augusztusban magándokival. Pár hónapig nem volt gond, de aztán valamilyen külső ok miatt bedagadt az ínyem és nagy fájdalmat okozott, de akkor sikerült levinni a gyulladást és nem lett semmi. Most újra begyulladt, és ugyanúgy...

Érzéstelenítő injekció miatt fájhat az arcom?

Ma voltam fogtömésen (jobb alsó hatos) és a doki 3 érzéstelenítő injekciót adott be mertnem zsibbadt el a szám. Ma este fájdalmat érzek ahova a szurit adta be és amikor kinyitom a számat akkor iszonyatos fájdalmat érzek. És 4 óra után még mindig el van zsibbadva az arcom.

Mitől lehet? Ma voltam egy rossz fogam tömésén, minden rendben volt kb 2-3 órával utánna ettem is. És most estefele elkezdtem érezni, hogy az...

Ez valami normális mellékhatás, vagy komolyra gondoljak? (Egy ideje vam gondom a kattogó állkapcsommal, mintha ott feszesek lennének az izmok.)

Fogtömés után 1-2 órával már lehet edzeni?

futópad, bicikli, súlyzók max 1-1,5 órás

Fogtömés után hány órával szabad enni?

Mert nem mondta az orvos és most voltam elősször!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!