Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi lehet a baj, az egész bal...

Mi lehet a baj, az egész bal arcom fáj?

Figyelt kérdés

Nem érzem, hogy valamelyik fogam fixen fájna, hanem az egész fogsorom alul és felül is de csak baloldalt.

Illetve fáj az álkapcsomnál is néha, meg a fülem alatt. Reggel kezdődött, ezelőtt pár héttel ugyanez volt. De akkor abbamaradt egy idő után, és semmi gond nem volt.

Most megint huzatot kaptam vagy mi lenne ez?

Illetve a fájdalom úgy jelentkezik, hogy 10-15 percig semmi utána olyan 2-3 perc erős fájdalom, megint semmi, utána újra fájdalom.

2016. jún. 20. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez van 2 hónapja, bár nekem elsősorban a fülem fáj, eddig a háziorvosomnál, 2 fülésznél és 2 fogorvosnál voltam. Szerdán újra fülészet.

Fogaim rendben, arcüreg rendben, fülem rendben, állítólag rágóizület gyulladás, de tekintve, hogy a gyógyszer nem segített, és egyre szarabb a helyzet nyilván nem ez a baj.

Menj el te is fülészetre meg fogászatra!

2016. jún. 21. 00:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Csináltass egy panoráma röntgentm lehet valamelyik fogad okozza bajt.
2016. jún. 21. 08:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, a válaszokat. Reggelre elmúlt az egész. Azonban nem mertem bekockáztatni, hogy lesz egy nyugis nappalom este, meg megint nem fogok tudni aludni, és csak szenvedek ezért elmentem az orvoshoz. Ki is húzta azonnal a hátsót, ami már csúnyán elvolt rongálódva, de nem fájt hiába kopogtatta. Reméljük megoldódik, most sem fáj. :)
2016. jún. 21. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!