Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Két rövidke kérdés? Szerintete...

Két rövidke kérdés? Szerintetek? L

Figyelt kérdés

1) Ma tömték a fogamat, de nagyon fáj a fejem (nátha). Szabad e bevenni valami fájdalomcsillapítót? A injekció miatt kérdezem. Sajna nem kérdeztem rá a fogdokinál.

2) Még van jelenésem nála, de a barátnőmnek aznap szülinapja lesz. Szabad e inni utána? (alkoholt)

Lehet hülye kérdés, mert nincs összefüggés a kettő között, de gondoltam azért rákérdezek.

2016. jún. 23. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Igen. A injekció hatása már elment, ezért nem zavar semmit, ha beveszel egy fájdalomcsillapítót a fejfájásodra.

2. Nem. Az alkohol vérböséget okoz, és emiatt felléphetnek problémák. Egyszer szerintem minden gond nélkül kibirod. (Vagy max egy pohár sörnél állj meg)

2016. jún. 23. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:

# 1Köszönöm. :)

Szinte sosem iszom, nem azért kérdeztem erre rá, mert olyan nagy alkesz lennék, sőt! :D De ugye itt az alkalom megkívánja.

Nem is gondoltam, hogy ilyesmit kiválthat. :/

2016. jún. 23. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem amúgy lehet inni amennyit csak szeretnél persze azért ne üsd ki magad :D

Nekem azt mondta fogorvos hogy fehér kompozit töméssel bármit lehet utána az azonnal megszilárdul arra fényre és kész, csak régen az amalgámnál volt hogy órákig nem lehetett se enni se inni semmit

2016. jún. 23. 22:46
 4/4 A kérdező kommentje:

#3 Köszönöm. :)

Igen, azzal csinálta. :)

2016. jún. 26. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!