Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » SOS, begyulladt, és semmi nem...

SOS, begyulladt, és semmi nem hat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy éve egy fiatal fogorvos megcsinálta a letört fogamat. Nem gyökérkezelte, egy óra alatt pikk-pakk kész lett.

Utána egy hétig annyira fájt, hogy minden nap gyógyszert kellett szednem, de sokan mondták, ez természetes.

El is múlt.

Egy hete elkezdett fájni, de csak néha, gondoltam közé ment valami(mert mellette van egy kis rés).

Nos, úgy elkezdett fájni, hogy elmentem tegnap a városomban az orvoshoz. Telefonon nem lehet elérni, rendelési időbe mentem, és SENKI nem volt ott. Felmentem a gyógyszertárba, a háziorvosom se rendelt, és nem adtak ki nekem semmit. Úgy fájt, hogy aludni se tudtam, se az algoflex, se az algopyrin, se a cataflam duo nem hatott semmit.

Nem alszom napok óta.

Ma elmentem megint, de július 1. miatt csak ügyelet van. OTT meg sem nézett!!! a doki, hanem tovább küldött a belvárosba. Bementem. Közölte a doki, hogy ad antibiotikumot, holnap és vasárnap is menjek vissza, és hétfőn vagy kedden vagy felmetszik, vagy kihúzzák a fogam.

Kérdeztem, hogy mikor hat az antib., közölte, hogy remélhetőleg 1-2 nap. Megkérdeztem, hogy fogok tudni aludni? Erre ő: reméljük.

Fel van dagadva az egész arcom. Rágtam szegfűt is, jegeltem, melegítettem, SEMMI.

Fogat se tudok mostmár ott mosni, és rágni sem, még a másik oldalon sem, mert kisugárzik.

Úgy nézek ki mint egy malac ezzel a bedagadt fejjel. Most szedtem be az első szem antib.-t.

Van valami, amivel enyhíthetném a fájdalmat? Be vagyok kábulva, úgy fáj, ráadásul nekem alacsony a fájdalomküszöböm, amit mondtam is az orvosnak.

HA csak napközbe fájna, kibírnám, de sose múlik, és egész nap csak sírok és ülök.

Nem tudom lefoglalni magam, mert nem tudok másra koncentrálni úgy fáj.

2016. júl. 1. 14:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Cataflam dolo kiszedi, vegyél be kettőt. Ha az nem hat, más se nagyon fog.
2016. júl. 9. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!