Fáj a jobb felső 5-ös fogam. Mitől lehet?
Már közel 2 hónapja keresem a választ erre a kérdésre. Eddig 4 fogorvos látta a fogamat, ebből egy szájsebész (aki egyenként kivette a bölcsességfogaimat, hátha attól fáj a fogam, hogy nyomják össze a fogsort), egy konzerváló fogászattal foglalkozó doktornő, aki szerint semmi baja nincs a fogamnak, nem szuvas, nem törött, ép és egészséges, illetve 2 fogszabályzó szakorvos, akik szintén nem tudták megmondani mitől lehet a fogfájás.
A fog nem állandóan fáj, csak ha ráharapok, vagy rágok vele, de akkor hirtelen éles fájdalom jelentkezik. Hidegre, melegre, kocogtatásra, mozgatásra nem fáj. Pont ez az érdekes benne. Volt valakinek már ilyen? Tapasztalatok?

válasza:

válasza:Az lehet probléma, hogy ahogy húzza a fogakat és "mozognak", úgy harapásra fáj az a fog? Hm...
Erre nem gondoltam. Akkor ez elmúlik majd?

válasza:hát bízzunk benne, hogy elmúlik, talán megerőltetted
Pihentesd egy kicsit - másik oldalon rágj

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kihúzatni nem akarom, mert akkor a màsik oldalról is ki kellene. De ez így nem maradhat, szerintem nem bírja sokáig.
Segitsetek kerlek nagyon fajdalmas es kuzdelmes foghuzas volt nem birnam ki megegszer ha vissza kene mennem. Gyogyult mar be magatol valaminek arcureggullasal nélkül? Köszönöm
Mitől fájhat a gyökérkezelt fog? Három napja folyamatosan feszít ha hozzá érek nyomó érzést érzek, hidegre , melegre nem reagál azonban ráharapásra rögtön nyomó-feszítő érzés. Két éve lett gyökérkezelve, semmi baj nem volt eddig, és most minden előjel nélkül ezt...
Tegnap tették fel alóra
Szóval úgy vettem észre hogy fogat mostam és éppen kipiszkáltam a jobb felső gyűrűből egy ételdarabot és éreztem hogy mozog.... Nem nagyon de azért kicsit aggódok.... Normális hogy mozog? El kellene mennem fogorvoshoz? (Jövő héten megyek kontrollra) Étkezés közben...
4-es koronát raktak fel péntek du.Ebből 1 fogam gyökérkezelt,1 hiányos és kettő tömött.A hiány mögötti töméses a csiszolás előtt pár nappal (a doki lekaparta a régi pótlást-ínybe belenőttet) fogselymezés közben megfájdult.Két doki sem látott semmit,és a röntgen sem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!