Fogtömés után, mennyi idő múlva lehet enni meg miegymás dolgot?
Kiment a fejemböl hogy utána nem ehetek.. de valószínű inkább alszok néhány órát..
Dohányzás, alkoholos ital fogyasztása megengedett? Egy jó sört azért meginnák most...
Viccet félretéve.. köszönöm a válaszaitokat!

válasza:

válasza:

válasza:A mai tömésekkel már akár egyből lehet enni (az más kérdés, hogy a zsibbadás miatt érdemes-e), de ha eszel nem fog semmikyen gondot okozni a tömésre nézve.
Csak a régi töméseknél volt az, hogy be kellett tartani az X órát
Kapcsolódó kérdések:
Több fogamat is tömni kell. Viszont nem tudom mennyibe kerül 1 fog tömése. Írhattok több félét is, és hogy mennyire vagytok megelégedve vele.
Voltam orvosnál, és az egyik szemfogamon lett egy picike lyuk. Be akarta tömni, de nemet mondtam. Mennyire látszik egy tömés, meddig tart maga a fogtömés minősége?
Vagy mégis, hogy keszuljek? Sosem voltam még ilyen helyzetben, azért kérdezem. Viszont fogorvos után, előadást kellene tartanom, tehát érdekes lesz érzéstelenítés után..:D Köszönöm szépen a válaszokat.
Egy 14 éves gyereknek ha fehér töméssel betömik a fogát kell érte fizetni a körzeti fogorvosnál?
nem fogom félrenyelni, mert előre kaptam az oltást
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!