Házi gyógymódok orrdugulás ellen?

válasza:Egy kifogyott orrspricnit előveszel, kimosol alaposan.
Főzöl sós melegvizet. Az arányának is utána kell járni.. Sajnos nem tudom, kül. leírnám.
Kihűlt sós vízzel bele a spricnibe.
Ás az orrodba spriccelsz.
Kellemetlen, de nagyon jól tisztít!
Ha van infralámpád, azt is használd!
Persze az Első által javasoltakat is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
már 3napja nagyon köhög kedden voltunk orvoshoz,kapott sinecod szirupot ventolint+flixotidet(ezt folyamatos szedi).ma vissza vittem megint kapott curam duot,meg mondtam,hogy a sinecod szirup nem használ,ezért adott cseppet helyette.inhalálunk is de mégse múlik,nagyon...
a gondom, h érzem, hogy megfáztam, de holnap suliba akarok menni, fontos dolgozat miatt. valami itthon is könnyen elkészíthető, bevált "gyógyír"?:) forró herbal-rebarbara teát csináltam, estére egy kalmopirint még befogok venni, de feleslegesen gyógyszert sem szeretnék...
Kollégám, párom és én is beteg lettem, egyetlen nap leforgása alatt. Párom torkában pirosas bevérzéses pontok is vannak.
3napja folyamatosan folyik az orrom,mint a patak. De közben el is van dugulva,illatokat alig érzek,és ha a számon nem vennék levegőt meg fulladnék! A torkom nem fáj,nem köhögök csak néha hapci van. Gyenge vagyok,de lázam nincs.
Most annyira be van dugulva az orrom, hogy még levegőt sem kapok, az allergia miatt van, kaptam rá ma allergiakezelő orrsprayt aztán már egyáltalán nem tudok levegőt venni rajta, annyira elrontotta. Aludni sem tudok így, és levegőt sem kapok a számon se rendesen. Kérlek segítsetek, sürgős lenne
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!