Mit tegyek ha besárgultam? (sürgős! )
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és észrevettem, hogy beteg vagyok volt is sok tünet minden megegyezik a betegséggel anyum azt akarja menjek be a kórházba de ha bemegyek évet kell ismételnem de már felvettek középiskolába de ha nem megyek suliba fel sem vesznek. Nem szeretnék kórházba kerülni!!! Tudtok valami megoldást? Ha vizsgálnak az nem baj csak ne fektessenek be. Mit csináljak?2014. máj. 15. 14:34
1/10 anonim válasza:
én úgy tudom, a sárgaság még fertőző is.
Anno apámnak volt, és az egész családot küldték akkor vérvételre.
2/10 Imola Ágnes válasza:
Azonnal kórház. Nagyon nem szabad ilyesmivel szórakozni. Minnél hamarabb mész be, annál hamarabb szabadulsz.
3/10 anonim válasza:
Van egy jó hírem, ebben te nem dönthetsz. Simán meghalhatsz a kórház nélkül és soha nem lesz középiskola, ha megáll a májad.
4/10 anonim válasza:
Az egeszseg legyen az elso helyen!meg egy ev suliban nem a legrosszabb ami megtortenhet
5/10 anonim válasza:
Miért buknál meg? Ha bent tartanak, nem tudsz mit csinálni, a sárgaság májbetegség jele. Valószínű, hogy nem mehetsz így suliba, akkor miért lenne baj, ha kórházban kell maradnod?
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent! Majd megprobalok osztályozó vizsgát tenni. Muszáj lesz akkor bemenni de ott mégis mire számíthatok?
2014. máj. 15. 14:46
7/10 anonim válasza:
off: Nem feltétlen fertőző a sárgaság. Van, ami igen, van, ami nem. A kialakulás okától függ.
on: Irány az orvos, az egészséged a tét!
8/10 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm, hogy segítetek tényleg sokat ér a tanácsotok! Ma akkor este elmegyek az ügyeletre onnan majd útbaigazítanak
2014. máj. 15. 15:11
9/10 anonim válasza:
Annyit hiányoztál már, hogy 1-2 hét miatt ismételned kell?
Sürgősen menj orvoshoz, most az egészséged az első.
10/10 anonim válasza:
Attól, hogy be vagy sárgulva még nem feltétlenül fektetnek be, velem sem tették, pedig elég rosszul voltam, de mint utólag kiderült nem is tudtak volna velem mit csinálni, mert annyira ritka betegségről van szó, hogy gyógyszert sem tartanak rá sehol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!