Lehet-e gond belle, ha egyszerre szedem őket? ( gomb elleni tabletta ès fájdalomcsillapìtò)

válasza:Szia!
A Fluconazol tablettában azt írja, hogy a Naproxen tartalmú gyógyszerekkel való szedés esetén konzultálni kell az orvossal. Ez nem jelenti azt, hogy tilos, tehát valószínűleg nem lesz bajod, hogyha a naproxen tartalmú reumagyógyszereden nincs külön feltüntetve, hogy ez biztosan reakcióba lép a flukonazol tartalmú gyógyszerekkel.
De mindenképp hívd fel az orvosod!
Kapcsolódó kérdések:
Újra el szeretném kezdeni a szedését, de olvastam, hogy előtte kivizsgálásra kellene menni. Miből áll ez pontosan? Mert nem rég voltam kivizsgálásokon, (labor kb 1 éve, kardiológia pár hónapja, kb 1 hete üzemorvosi vizsgálaton mértek cukrot, vérnyomást meg általános...
Volt 3 level dienille fogamzasgatlo tablettam, es nemtudtam hogykell szedni, es mivel szerdan jott meg, onnantol szedtem, es ugye a hetfo kedd bennemaradt a levelbe, azt a 2db ot kidobtam utana, es ugye potolnom kellett masik levelbol. De mivel nemlett jo az a...
Antibiotikumot szedtem egy hétig, ma este szedem be az utolsó szemet, ahogy a fogamzásgátló tabletta is a mai napon fogyott el, most jön hét nap szünet. A szünetet követően is kell kiegészítő védekezés? Mielőtt belekötne bárki, erre vonatkozóan nem találtam leírást a betegtájékoztatón.
A kérdésem pontosan az lenne, hogy igaz e az, hogy a trombózishajlam vizsgálat ugyanazt az eredményt mutatja ha pl fogamzásgátló tabletta szedésének tervekor csináltatom meg, és ha már egy ideje szedem a gyógyszert? Mármint jobb esetben mindneki azt várja persze...
3 hónapja esemény utáni tablettát kellett bevennem. Minden rendben volt utána, még a lehetséges mellékhatásokat sem éreztem. Most ugy döntöttem hogy fogamzásgátlót szeretnék szedni. Viszont nem tudom hogy a bevett eseményutánit magas hormon tartalma miatt ilyenkor...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!