Barna folyás menstruáció után?
Szia! Igen, az teljesen normális ha a vér barnás a menstruációkor (a menstruáció elején vagy a végén szokott ilyen lenni).
Valóban kissé sokat tart, de ennek rengeteg oka lehet, ha pl új gyógyszert kezdtél szedni vagy stresszelt vagy. Az orvosók álltalában ajánlják, hogy a személy figyelje meg ezeket a változásokat 3 hónapon keresztül. Ha folyamatosan előfordul akkor kell tesztekre menni majd.
Nekem előfordult teenager koromban, hogy kb 15 napon keresztül menstruáltam. Igen, eléggé kellemetlen volt:( Az orvos utasítására kivártam a 3 hónapot, mivel semmi sem változott készítettünk analiziseket. Valami problémám volt a hormonjaimmal (nem emlékszem már pontosan, hogy mi) de szedtem gyógyszert, hogy szabályozzam és
nagyon könnyen helyrejött;
én azt ajánlom, hogy várj még, főleg ha nincsenek fájdalmaid vagy valami. Lehet csak a stressz ütött ki.
Egészséget!;)
Kapcsolódó kérdések:
1 hete voltam együtt a barátommal, védetlenül, tehát a terhesség esélye megvan, de nem értem ezt a barna folyást. Esetleg lehet ez menstruáció? Vagy valami más?
Minden évben járok orvoshoz, menstruació után újra elmegyek. Ez kb . a harmadik hónap amikor észre vettem, hogy menstruacio előtt pár nappal barnás folyásom van fehérneműn vagy WC papíron és nagyon zavar.. Eddig ilyen nem volt.. valaki volt hasonló helyzetben?...
Bocsi az undorító részletekért,de ilyenem még sosem volt. Pár nap késéssel "jött meg" (PCOS,IR.),de ez nem is gond,sosem pontos,de a majd 1 év alatt sikerült 17kg-ot fogynom,így kezd beállni 28-34 napra...Az előző 50-70naposhoz képest ez már istenes. Na de ez most...
Menstruáció előtt vagyok kb vagy 2 héttel de nagy étrend változtatásom volt és még mindig vagy 2 hete csinálom lehet h ettől van hogy változott az étrendem vagy hogy kevesebbet eszek vagy ez hülyeség? Ja azt még hozzá szeretném tenni hogy szűz is vagyok. Vagy mitől van ez félnem kell? 17l
Sziasztok:) Hónap elején kéne megjönnie a mensimnek és tegnap ilyen barnás, picit rossz szagú váladékot észleltem a bugyimon. Szerintetek mi lehet vagy normális ez? Eddig még nem volt ilyen
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!