Felfázásra felírtak antibiotikumot, de begyulladt a vesém?
Nemrég felfáztam, majd felírtak rá antibiotikumot. Mielőtt elkezdtem szedni, éreztem a derekamnál hátul egy kisebb fájdalmat, gondolom vesemedencegyulladás.
Az antibiotikum el fogja múlasztani azt is?

válasza:

válasza:A vesemedencegyulladást megérzed hiddel… én bőgve mentem be a sürgösségire pedig aztán nem vagyok a nyafogós fajta. Úgy tudod legjobban ellenőrizni ha előrehajolsz és hátul kétoldalt rákoppintasz a vesédre. Ha összerogysz akkor igen, bevan gyulladva :)
Plusz, ha vesemedencegyuszi akkor más antibiotikumot adnak, erősebbet mert komoly gyulladás az és 2 hétig kell szedni.

válasza:Ahogy a 3-as írja, az úgy fáj, hogy általában az ügyeleten 2 infúziót kötnek be, hogy bírd a dolgot.
Az is lehet, hogy izomfájdalom, lumbágó pl.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elolvastam a mellékhatásokat és egyszerűen nem merem. Mit tegyek? :/
Olyan szinten fel vagyok fäva hogy kb hónapok óta fáj a pisilés, de már átterjedt a vesékre is. Urulógiára nem lehet bejutni nem veszik fel a telefont. Nőgyógyászatra sikerült de ott meg nem látnak el. Csináltak egy rutin rákszerűrést (kértem pedig hpv szűrést is meg...
Még december végén szedtem, most jött meg január 11-én, viszont sokkal kevesebb mint szokott.
Nektek mit írt fel vagy mondott az orvos ha az állandó pisilés inger miatti antibiotikum nem használt (ami 5 napos)? Az urológus vagy nő gyógyász mit tud javasolt ezután ? Vizelet vizsgáat nélkűl Még1 kérdés a tejsavot-tejszármazékot tartalmazó ételek pl zabkása...
Csúnya felfázásom van, antibiotikumot írt fel, név szerint Cifrant. 5 napig kell szednem, napi kettőt. Ihatok rá alkoholt? Ha igen, maximum mennyit?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!