Mit jelent az, ha az embernek magas a transzferrin-e (5,1) a 2, 0-3,6 helyett!?

válasza:

válasza:Még előző vagyok. Ezt találtam:
Kapcsolódó kérdések:
159 cm vagyok mar egy eve szinte semmit sem nottem :// anyum 171 cm apum 180 cm ,szeretnek legalabb 170-172 cm lenni ,mit tehetnek ?12/L
Mai nőgyógyászati vizsgálat szerint 5 a PH értékem. Ezen lehet segíteni valahogy? Ez okozhatja a gyakori nőgyógyászati problémáimat?
Igazából egyáltalán nem úgy eszünk, hogy indokolt legyen, én nem is eszem húst, és mégis a család női ágának magas a vasa, pláne anyukáméknál miután beállt a menopauza. Most ki vagyunk írva mindenféle hematológiai vizsgálatra. Mire számíthatunk, mitől lehet ez? Másnál is volt már ilyen?
Múlthéten voltam vérvételen, az eredmények alapján magas a bilirubin és a vas értéke a véremben. A vas miatt aggódom főleg, mert az majdnem a normál érték duplája ( a normális 7-26 umol/l, nekem 50 umol/l ) Az ok, amiért vérvételem volt: hajhullás, fogyás, 3 hete tartó...
Érdemes vele foglalkozni? Helyre jöhet magától? Magas a szabad tesztoszteronom (20%-kal), mert nagyon alacsony a megkötője.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!