Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet CSAK 2 napos a menstruáció?

Lehet CSAK 2 napos a menstruáció?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 18/L Szerdán kellett volna h megjöjjön a menzeszem de késett 1 napot és megittam 2 cicckafakfő teát h jöjjön meg péntek reggel meg is jött már első nap volt rendesen ah szokott estére kicsit kevesebb másnap reggelre sok...a szombat (menz.2.nap) is normálisan lement de ma felkeltem és a betéten csak 2 kicsi vérfolt bent azonban véres...létezik h csak 2 napig tartson egy menstruáció??? Igazából én egyfolytában rettegek a terhességtől pedig a barátommal többször is átgondoltuk és 100% hogy nem lehet semmi baj...furcsa módon (a háj alatt :D) a hasfalam megvan keményedve és eddig ezt még nem vettem észre (mondjuk 4 napja minden nap tornázok de nem tudom attól van e...). Ha bármi baj lenne akkor kb most kellene lennem a 4. hétben...de mint irtam nem lehet baj...ekkor már kellene h valamilyen tünetek legyenek nem? Tehát a kérdés lényegében a címben szereplő mondat...köszi h elolvastátok...
2011. jan. 30. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez lehet a terhesség jele (pontosabban beágyazódás) is. NEm egyértelmü, hogy mit jelent ez "pedig a barátommal többször is átgondoltuk és 100% hogy nem lehet semmi baj". Ha netán naptárnódszer vagy/és megszakitásos védekezés, akkor igenis lehet baj, mert egyik sem ér gyakorlatilag semmit.

A megszakitásról már leirták ezen az oldalon is igen sokszor, hogy miért, a naptáros meg azért, mert peteérés (pontosabban tüszörepedés) a ciklus bármelyik napján bekövetkezhet, a menzesz elött, után, söt alatta is.

A menstruáció nem tarthat csak két napig, ha eddig nem igy volt, a terhességi tüneteknek nem kell feltétlen megjelennie. A legbiztosabb, ha elmégy nögyógyászhoz, mert akár terhesség, akár más, nem normális.

2011. jan. 30. 08:35
 2/5 A kérdező kommentje:
azért irtam h nem lehet baj mert óvszert használtunk és 3 szeretkezésből 1x ment el és akkor is kihuzta előtte
2011. jan. 30. 08:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha igy van, akkor tényleg nem túl valószinü, de akkor sem normális a 2 nap. Lehet valami gyulladás vagy más mögötte, szerintem feltétlen menj el orvoshoz - már csak azért is, hogy megnyugodj.
2011. jan. 30. 08:51
 4/5 A kérdező kommentje:
hát még lehet h folytatódik mert végül is olyan barnázással szokott vége lenni és az is nekem általában 2 napig tart ugyhogy remélem még lesz...A gyulladás sztem is valószinű mert már 2x volt valamilyen gombás fertőzésem ami nem volt kikezelve rendesen és megint készleltem a tüneteit menzesz előtt csak nem érkeztem már megkezdeni a kezelést...
2011. jan. 30. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:

A fertözéssel is menj orvoshoz, mert a szabadon kapható szerek csak rövid javulást okoznak. Adott esetben a partneredet is kell kezeltetni - erre is jó rákérdezni az orvosnál.

Egyébként meg jobbulást kivánok.

2011. jan. 30. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!