Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy éve hogy először szültem....

Egy éve hogy először szültem. A hüvelyi folyás azóta is megmaradt. Visszatérő alhasi fájdalmaim vannak főképp a jobb oldalon. Szülés óta a vizeletem legtöbbször kellemetlen szagú. Hüvelyi fertőzés, esetleg gyulladás okozhatja vagy nagyobb baj lehet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 07:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Egész biztos, hogy fertözés van emögött, sürgösen menj orvoshoz, remélhetöleg még nincs túl késön, és ki lehet kezelni. Nem értelek, hogyhogy ennyi ideig nem mentél már régen dokihoz, el sem tudom képzelni, mire vártál.
2011. jún. 2. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Mitől lehet? Fertőzés, gyulladás?

Pár napja nagyon fáj a hasamalja,a méhem,petefészkem környéke,közben nagy darab cuppogással jönnek ki belőlem folyásdarabok. Lehet felfázástól,vagy valami fertőzést elkaptam?

Fertőzés, gyulladás lehet, vagy valami durvább a bal petefészkemmel? Azt érzem, hogy tompán nyom, (még csak fájdalomnak sem nevezném) tovább lent

a mensim ideje alatt nem éreztem, akkor elnyomta a másik fájdalom :-). A vérképemben a CA-125 tumormarker érték lett nagyon magas, 95 a 35 helyett. (vagy 25 helyett, most nem emlékszem, mi a normális). Ez lehet egy sima gyulladástól? (régen is hajlamos voltam ott a...

Mi a különbség gyulladás és gombás fertőzés között? Vagy van egyáltalán?

Azt mondta a doki gyulladásom van, írt fel két gyógyszert egy kúpot. Lehetséges hogy már fél éve az van csak nem mindig érezhetően? Mert egyéb tüneteit éreztem korábban is a doki meg azt mondta kiújulhat, csak canestennel kezeltem akkor.

Fertőzés vagy petefészek gyulladás?

Pár hete kezdődött, hogy szúr a petefészkem. Sűrű és sok fehér folyásom van.Sajnos fáj a szex is, még ha ott ki is törlöm wc papírral már az is fáj.Nem tudom, ez most fertőzés?- és azért szúr a petefészkem? vagy felfáztam, és azmiatt szúr, és van ilyen folyásom?mi lehet a bajom ? 17/L

Ezt mi okozhatja gyulladás vagy valami fertözés?

Régota van hüvely folyásom mostanság sárga azelött pedig fehér,volt hogy már megállapitották hogy gyulladásom van kaptam rá kupot aztán semmi a folyás folytatodott és nem régiben némi viszketö érzés társult hozzá. Plusz alul 2 szemölcs szerüség, kezdek aggodni ugyanis...

Hüvely gyulladás, esetleges fertőzés esetén lehet valamit tenni házilag?

Nem fáj, csak 'viszket', vagyis valami nincs rendben...:S, persze nem vészes, lehet, hogy egyszerűen csak valami mosópor vagy öblítő a dolog okozója. Ezért is nem szeretnék rögtön orvoshoz rohanni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!