Egy éve hogy először szültem. A hüvelyi folyás azóta is megmaradt. Visszatérő alhasi fájdalmaim vannak főképp a jobb oldalon. Szülés óta a vizeletem legtöbbször kellemetlen szagú. Hüvelyi fertőzés, esetleg gyulladás okozhatja vagy nagyobb baj lehet?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pár napja nagyon fáj a hasamalja,a méhem,petefészkem környéke,közben nagy darab cuppogással jönnek ki belőlem folyásdarabok. Lehet felfázástól,vagy valami fertőzést elkaptam?
a mensim ideje alatt nem éreztem, akkor elnyomta a másik fájdalom :-). A vérképemben a CA-125 tumormarker érték lett nagyon magas, 95 a 35 helyett. (vagy 25 helyett, most nem emlékszem, mi a normális). Ez lehet egy sima gyulladástól? (régen is hajlamos voltam ott a...
Azt mondta a doki gyulladásom van, írt fel két gyógyszert egy kúpot. Lehetséges hogy már fél éve az van csak nem mindig érezhetően? Mert egyéb tüneteit éreztem korábban is a doki meg azt mondta kiújulhat, csak canestennel kezeltem akkor.
Pár hete kezdődött, hogy szúr a petefészkem. Sűrű és sok fehér folyásom van.Sajnos fáj a szex is, még ha ott ki is törlöm wc papírral már az is fáj.Nem tudom, ez most fertőzés?- és azért szúr a petefészkem? vagy felfáztam, és azmiatt szúr, és van ilyen folyásom?mi lehet a bajom ? 17/L
Régota van hüvely folyásom mostanság sárga azelött pedig fehér,volt hogy már megállapitották hogy gyulladásom van kaptam rá kupot aztán semmi a folyás folytatodott és nem régiben némi viszketö érzés társult hozzá. Plusz alul 2 szemölcs szerüség, kezdek aggodni ugyanis...
Nem fáj, csak 'viszket', vagyis valami nincs rendben...:S, persze nem vészes, lehet, hogy egyszerűen csak valami mosópor vagy öblítő a dolog okozója. Ezért is nem szeretnék rögtön orvoshoz rohanni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!