Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petefészek gyulladás teljes...

Petefészek gyulladás teljes gyógyulása után mennyi idő múlva lehetek együtt a párommal?

Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 21:25
 1/1 anonim ***** válasza:
55%
folyamatosan együtt lehettek, csak ne b@sszatok!
2011. okt. 27. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Krónikus Hüvely gyulladás? Mit tegyek?

Januárban született meg a kislányom.Már a kórházban éreztem égő érzést,de akkor azt gondoltam,a belső varratok és vérzés okozzák.Aztán hüvelygombára gyanakodtam,és az orvos,mivel kenetet nem tudott akkor venni,pimafucin kúpot írt fel.Az állapotom nem változott.Aztán...

Egy laparoszkópos műtét után mennyi idő múlva lehetek együtt a párommal?

(tályog volt a hasamban és mellette két dermoid cisztát is kivettek)

Szülés után eszméletlen viszketés, égő érzés de mitől lehet ha nem is vagyunk együtt?

Szülés előtt klion tabit szedtem, utána még 1x voltunk együtt a Párommal, hogy hátha megindul a szülésem ugyanis magától nem akart. Most abszolút nem vagyunk együtt mivel a 6 hetet ugye elvileg kötelező kivárni és mi szeretnénk ezt betartani, nekem mégis eszméletlenül...

Barnázás (menzesz, előtti, utáni) alatt szoktatok együtt lenni óvszer nélkül?

Egészség szempontjából (ez idő alatt történő közösülés) ez okozhat gondot?

Heg alatt kifakadt gyulladás, kijön a cérna magától?

Császár metszés után 16 hónappal a heg alatt lett egy kis gyulladás a háziorvos azt monda fel nem szívódott cérna párakötést javasolt ki is fakadt 6 nap után,ki jön a cérna magától,más is járt így?Mik a tapasztalataitok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!