Petefészek gyulladás teljes gyógyulása után mennyi idő múlva lehetek együtt a párommal?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Januárban született meg a kislányom.Már a kórházban éreztem égő érzést,de akkor azt gondoltam,a belső varratok és vérzés okozzák.Aztán hüvelygombára gyanakodtam,és az orvos,mivel kenetet nem tudott akkor venni,pimafucin kúpot írt fel.Az állapotom nem változott.Aztán...
(tályog volt a hasamban és mellette két dermoid cisztát is kivettek)
Nem gyengíti a fogamzásgátló hatását?
Szülés előtt klion tabit szedtem, utána még 1x voltunk együtt a Párommal, hogy hátha megindul a szülésem ugyanis magától nem akart. Most abszolút nem vagyunk együtt mivel a 6 hetet ugye elvileg kötelező kivárni és mi szeretnénk ezt betartani, nekem mégis eszméletlenül...
Egészség szempontjából (ez idő alatt történő közösülés) ez okozhat gondot?
Császár metszés után 16 hónappal a heg alatt lett egy kis gyulladás a háziorvos azt monda fel nem szívódott cérna párakötést javasolt ki is fakadt 6 nap után,ki jön a cérna magától,más is járt így?Mik a tapasztalataitok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!