Heg alatt kifakadt gyulladás, kijön a cérna magától?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
5 napja szedem az antibiotikumot és iszom a gyógyteákat is és már alig érzem a hasfájást. viszont van rá egy lehetőségem hogy aquaparkba menjek. Mit csináljak? lehet komoly probléma belőle, ha elmegyek?
Januárban született meg a kislányom.Már a kórházban éreztem égő érzést,de akkor azt gondoltam,a belső varratok és vérzés okozzák.Aztán hüvelygombára gyanakodtam,és az orvos,mivel kenetet nem tudott akkor venni,pimafucin kúpot írt fel.Az állapotom nem változott.Aztán...
Fáj, jobb oldalt a petefészkemnél, néha csak úgy megfájdult, majd elmúlt ez ment pár napig, ma viszont folyamatosan fáj... :S gyógyszert nem szedek, nem élek nemi életet / szűz vagyok/ és most kell megjönnie majd 1 hét múlva, de eddig sose fájt még.. :S lehet azért...
Ez a csomó olyannak tűnik,mintha véres gennyes váladék lenne benne.Megnyomnám kifakadna?Szerintetek mi lehet ez?Kezdek aggógni!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!