Mi bajom van a menszesszel kapcsolatba?

Noveremnek volt, hogy 6 honapig semmi, aztan 1-2x megjott, aztan megint egy ideig semmi. Mindig tudta, mikor lenne meg, mert a mellei fajtak, hasa fajt, stb. Csak nem jott meg.
Ha nem akarsz gyogyszert szedni, akkor nem tudom, mi allithatna helyre.
Ha a helyedben lennek, elmennek masik orvoshoz. Akar maganrendelesre is. Ha mas nem, legalabb megnyugtatnak, hogy rendben vagy.

Még ha nem is akarsz orvoshoz menni, de mindenképp kéne egy hormonszintvizsgálat, és egy ultrahang is, nem tudom ezek megvoltak-e.
A mensi zavaroknál mindig ki kell deríteni, hogy mi az oka.
Csak a tabi állíthatja be, ha szeded, rednben leszel. A mostani tabik alacsony hormontartalmuak, nem lesz bajod tőle.
Ha nem szeded, és nem jön meg, akkor fel is borulhat a hormonháztartásod, és a férfi jelleg túltermelődhet. De ha ez nem történik meg, akkor viseld el, hgoy összevissza van meg, de a terhesség esélye mindig ott lesz, ha okot adsz rá.
Én javaslom a tabit, nekem is emiatt kellett szednem, és semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!