Szerintetek? Mitől van a gombás fertőzés ha valaki még nem él nemi életet?
Pontosan mik a tüneteid?ehet hogy nem is gomba
Amúgy strandon, uszodában, nyilvános vécében, öltözőkben is nagyon könnyel elkaphatod ha hajlamos vagy rá!
Strandon, uszodában el lehet kapni. Én baktériumot kaptam el uszodában. Szóval a Balaton elég esélyes.
Az lenne az igazi, ha baktériumosan, gombásan nem járkálnának emberek ilyen helyekre, aztán nem lenne gond.
bárhogy,néhány pl:
közös törölköző,szappan,nem megfelelő anyagú fehérnemű okozta irritáció,pl veszel egy bugyit és elfelejted kimosni,STRAND,TÓ!
Én strandon az esetek 99%-ában összeszedek valamit,sajnos.Kifejezetten érzékeny vagyok ezekre.12 éves korom óta szinte állandóan volt,egészen a közelmúltig,pedig 19évesen kezdtem a nemi életet.
Egyébként belgyógyászati,hormonális oka is lehet(erre csak akkor kell gondolni,ha állandóan visszatérő,kikezelhetetlen),belekről is terjedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!