Kismedence gyulladasra vagy mehgyulladasra kapott valaki APRANAXot antibiotikum nelkul?
Kb harom havonta van holyag vagy mehgyulladasom.Nagyon figyelek magamra,a higieniara,meleg oltozekre,nem elek szexualis eletet es megis folyton gyulladasom van fajdalmakkal.Mindig idoben orvoshoz megyek,antibiotikumok tarhazat felirtak mar nekem.Legutobb decemberben szedtem Cifrant,ami nem hatott,aztan Kliont Zínnattal.Ettol elmult a fajdalom.Termeszetes gyogymodokat is alkalmazok mindig.
Most ujra allamdo fajdalmat erzek az alhasamban,neha a huvelyben es a gattajekon is erzek nyilalo fajdalmat,illetve pisilesnel is faj a hasam.
Irtak mar fel valakinek kizarolag Apranax fajdalomcsillapítot ilyen esetben?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Offolok egy kicsit, meg későn is írok... de nekem pl. folyamatos görcseim vannak menzesz előtt és alatt, de nem a sima, mint általában a nők többségének, hanem milliószor erősebb. Hányással, hasmenéssel, ájulással egybekötve és mégse foglalkozik velem egy orvos se. Csak tüneti kezelést alkalmaznak... ennyit az orvosokról.
Nekem még Apranax-ot se írtak ki, pedig többen állítják, hogy jó ezekre a fájdalmakra..

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A canesten kombi uno egyáltalán nem hatott.
Méhgyulladásom van, tegnap az orvos felírt háromféle antibiotikumot. Lelkemre kötötte, hogy nagyon pontosan szedjem. A baj az volt, hogy külföldön vagyok és egy kicsit félreértettem a dolgokat, ezért az egyikből tegnap kettő helyett egyet vettem be. Nagy bajt csináltam? Mit tegyek?
Most végeztem egy hüvelygomba kezeléssel, klion d100 hüvelykúp kúra és fluconasol tabletta. Természetesen a párom is kezelve lett. Tegnap végeztem, de kaptam egy elég súlyos légcsőgyulladást amire augmentint kezdtem szedni. Tudom hogy az antibiotikum hajlamosít a...
Jan.12 óta menstruálok.hozzá kell tenni,h.utóbbi időben szinte nem is menstruáltam (most sem sok,csak az eddigihez kepest mas es tovabb tart),mirena spirálom van 2010. szeptembere ota
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!