Miért fájt egy picit a tampon felhelyezése?
Az előző válaszoló hülyeséget mond, nyugodtan használhatsz tampont akkor is, ha szűz vagy.
Én 14 évesen kezdtem, és eleinte nekem is nehezen ment a feltevése, és volt hogy fájt is. Egyszerűen csak azért szerintem, mert még nem voltam gyakorlott benne.
Szóval ne aggódj szerintem, nyugodtan használj csak tampont, és majd meg fogod szokni.
19/L
A tampon felhelyezése egy kissé fájhat. Nem kell azt hinni, hogy ha fáj, már rögtön baj van. Lehet, hogy csak felszívta már egy területen a cuccot és kellemetlenül megdörzsöli ott a felhelyezés során. Nekem mindig is fájt, még nem szűzként is.
Viszont ilyet ne csinálj, hogy felhelyezés után negyedórával kiveszed, mert akkor hatványozottan ez van. Felszívott már mindent, csontszáraz a környezete és úgy veszed ki. Naná hogy rossz... Ilyenkor hagyd bent nyugodtan, el fog tűnni az érzés, és ahogy felszív nedvességet, kijönni is egyre könnyebben fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!