Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mikor fog meg...

Szerintetek mikor fog meg történi?

Figyelt kérdés
1,5 nöl a mellen vagy már több és szintén a fehérfolyás Lány vagyok 12 (6.osztályos) súlyon 47 kg magaságom 172 cm :( stb remélem ennyi info elég hogy valaki segicsen :)
2014. máj. 5. 19:00
 1/6 anonim válasza:
járj már el pár nyelvtanórára, és utána tedd fel újra a kérdést
2014. máj. 5. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet pontosan megmondani. 12-14 év között a leggyakoribb, de normális az is, ha 15-16 évesen lesz az első. Nem igazán tudod befolyásolni, egyszer csak megjön és kész, esetleg tarts betétet a táskádban, ha kell legyen.
2014. máj. 5. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyen sovány vagy, nem mostanában fogsz menstruálni.
2014. máj. 6. 05:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Egyébként még 4 évig nem kell aggódnod a menstruáció miatt.
2014. máj. 6. 07:50
 5/6 anonim ***** válasza:
17 éves korodig bármikor megjöhet...
2014. máj. 6. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is voltam 12 éves.. Már 10 évesen is volt mellem, így utólag visszagondolva barna folyásom is jelentkezett 5. osztálytól néha, de nem foglalkoztam vele. 13 éves voltam, mikor megjött végül. Ja, és még egyszer mondom, én is voltam 12 éves, de akkor már tudtam írni helyesen, bocsi.
2014. máj. 6. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!