Kamuzott volna az orvos?
Olyan létezhet, hogy a sebész nem akarja megijeszteni a beteget, ezért elhallgatja a tényeket, vagy ez nem lehetséges?
Tudom, hogy a műtét ad csak garantált választ, meg a szövettan, egy kiműtött akármivel kapcsolatban, és addig csak találgatás lehetséges. De lehet az, hogy nem mond el valamit, vagy megmásítja az álláspontját?
Egyébként műtét előtt megkérdettem volna a dokit, hogy majd műtét után mutassa meg, mit szedtek ki belőlem, vagy a betegnek ilyen kérése nem lehet?
Ma megindult a vérzésem és valami fura izé volt benne, én még ilyet életemben nem láttam: mintha haj vagy szőr lett volna kiszáradt szövetdarabra tekeredve...tegnap nagyon görcsölt a hasam, a derekam is majd leszakadt..hétfőn kell mennem kontrollra, akkor már valószínűleg nézni fog hüvelyi ultrahangot is.
Hallottam hírét,hogy sokszor méhnyálkahártya darabok is távoznak menstruációs vérrel együtt, de ez valami összetettebb izé volt, tényleg mintha haj vagy szőr lett volna rátekeredve...
Na de műtét után? :(
Nekem is eszembe jutott ez is, de a férjemmel most május 3-án voltunk együtt...ennyi idő alatt nem fejlődik ennyit egy embriócska..tudtommal...nagyon apró volt ez a kis izé, olyan fél centis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!