Viszonylag fiatalon (30-as vagyok) rosszindulatú nőgyógyászati betegség miatt sugárkezelésen estem át 5 éve. Hogyan éljek normális nemi életet?
#1: Ujjal nem szeretek benyúlni, soha nem szerettem.
#2: nincs vaginizmusom, az izom összehúzódást jelent, én ellazulva is szűk vagyok.
Viszont kaptam priviben egy hasznos tanácsot, hogy vékony vibrikkel lehet tágítani. Talán a leendő páromat is izgatni fogja :)
#4: valami hasonlót mondott nekem a doktornő is a kezelés elején, de akkor nem ez érdekelt igazán. Utána nézek, vagy újból felkeresem.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Nem, előtte nem volt gond.
Annyiban gond most, hogy aki tudja, milyen egy sugárkezelés, az tudja azt is, hogy szöveteket roncsol, ugyan megpróbálnak mindent, hogy csak a célterületre menjen, de ez nem működik száz százalékosan. És azóta a megfelelő nedvesedés is hiányzik, még akkor is, ha egyébként jelentkeznie kellene. Persze ezen könnyű segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!