Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A lányomnak mi az a hüvelyében?

A lányomnak mi az a hüvelyében?

Figyelt kérdés

A lányom 10 éves olyan wvan a kis hüvelyében, mint nekem szülés után olyan vadhús. Szerintetek vigyem orvoshoz vagy mi a teendö ilyenkor?

Teljesen tanácstalan vagyok.

2014. máj. 12. 17:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%
Te megnézted a lányod hüvelyét?
2014. máj. 12. 17:12
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen. Odavoltak osztálykiránduláson vonattal mentek peste, n4óra volt az ut. Hazajott teljesen fel volt törve a feneke, ezert bekentem neki neogranormonnal, es hat láttam. Szerintem teljesen normalis hogy megneztem a kislanyomat. Igy legalabb eszrewettem. De eleg volt hogy szethuztam a szemeremajkait es mar onnann lattam. Szerintetek mit csinaljak?
2014. máj. 12. 17:16
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem vagy benne biztos, hogy mi az, inkább vidd orvoshoz.
2014. máj. 12. 17:22
 4/17 anonim ***** válasza:
48%

szia!

Szerintem a szűzhártya lesz az. Valakinek vastagabb meg nagyobb, valakinek kisebb. De ha aggódsz, vagy mégsem az, vidd el egy GYERMEKnőgyógyászhoz, akiről tudod, hogy kedves és megértő!!

2014. máj. 12. 17:23
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

Hát mit mondjak, nekem azért kicsit meglepő, hogy a 10 éves kislányodnak széthúzod a szeméremajkait. Tudod, ő nem egy játékállatka, hanem önálló személyisége van, és ez a magánszférájába való nagyon durva beavatkozás, még akkor is, ha a popsikenésre ő maga kért meg (a széthúzásra nem valószínű).

Szerintem nincs realitása most elvinni nőgyógyászhoz, 15-16 évesen úgyis elmegy majd, ott majd megnézeti.

2014. máj. 12. 17:45
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen normális, tök fölösleges lenne elvinned.
2014. máj. 12. 17:48
 7/17 anonim ***** válasza:
32%
Veletlenul megnezted a huvelyet belulrol mi? :)
2014. máj. 12. 18:04
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted, hogy erre is felfigyeltél. Ha az anyukák a fiúgyermeküknél is az idejében ügyelnének a fitymájukra, nem volna ennyi problémás felnőtté vált gyerek.

A kislányt helyedben (mivel bizonytalan vagy) elvinném egy gyermeknőgyógyászhoz, ahogy feljebb is írta a hozzászóló.

2014. máj. 12. 18:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy anyuka nyugodtan megnézheti a lányát. Én még kamaszkoromban is megnézettem magam anyuval, ő mutatta meg, pl. h hogy kell mellet vizsgálni.

No, de a kérdésre válaszolva: szerintem ha nem fáj neki, akkor még nem kell orvoshoz vinni, de nézz rá még és ha változást érzel, akkor vodd gyermeknőgyógyászhoz megfeleő lelki felkészítés után.

2014. máj. 12. 20:24
 10/17 anonim ***** válasza:
9, teljesen rendben van, hogy megnézi a lányát, HA A LÁNYA MEGKÉRI RÁ. Az, hogy popsikenés közben random széthúzza a szeméremajkamat, az nincs rendben.
2014. máj. 12. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!