A lányomnak mi az a hüvelyében?
A lányom 10 éves olyan wvan a kis hüvelyében, mint nekem szülés után olyan vadhús. Szerintetek vigyem orvoshoz vagy mi a teendö ilyenkor?
Teljesen tanácstalan vagyok.
szia!
Szerintem a szűzhártya lesz az. Valakinek vastagabb meg nagyobb, valakinek kisebb. De ha aggódsz, vagy mégsem az, vidd el egy GYERMEKnőgyógyászhoz, akiről tudod, hogy kedves és megértő!!
Hát mit mondjak, nekem azért kicsit meglepő, hogy a 10 éves kislányodnak széthúzod a szeméremajkait. Tudod, ő nem egy játékállatka, hanem önálló személyisége van, és ez a magánszférájába való nagyon durva beavatkozás, még akkor is, ha a popsikenésre ő maga kért meg (a széthúzásra nem valószínű).
Szerintem nincs realitása most elvinni nőgyógyászhoz, 15-16 évesen úgyis elmegy majd, ott majd megnézeti.
Jól tetted, hogy erre is felfigyeltél. Ha az anyukák a fiúgyermeküknél is az idejében ügyelnének a fitymájukra, nem volna ennyi problémás felnőtté vált gyerek.
A kislányt helyedben (mivel bizonytalan vagy) elvinném egy gyermeknőgyógyászhoz, ahogy feljebb is írta a hozzászóló.
Szerintem egy anyuka nyugodtan megnézheti a lányát. Én még kamaszkoromban is megnézettem magam anyuval, ő mutatta meg, pl. h hogy kell mellet vizsgálni.
No, de a kérdésre válaszolva: szerintem ha nem fáj neki, akkor még nem kell orvoshoz vinni, de nézz rá még és ha változást érzel, akkor vodd gyermeknőgyógyászhoz megfeleő lelki felkészítés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!