A hüvelygomba, fertőzés, baci tényleg nem gyógyítható?
Mert nekem a kedves nőgyógyász azt mondta, hogy nem lehet gyógyítani csak kezelni, mikor megkérdeztem hogy mit csináljak a visszatérő problémával?
Ez nagyon elkeserítő! Valaki esetleg gyógyult már ki ebből a borzalomból, ha igen, hogyan csinálta, mert ez így már nagyon siralmas, hogy újra és újra előjön és fáj és viszket és stb. :((((
Már miért ne lehetne kigyógyulni?
Csak tudni kell, hogy miért tér vissza és azt elkerülni.
Először is hüvelykenet tenyésztést kell csinálni, amiből kiderül, hogy konkrétan milyen kórokozó okozza a gondot és az milyen számban van jelen és a szerint tudnak célzott és megfelelő dózisú kezelést adni. Amennyiben az illető él nemi életet, úgy a partnert is minden esetben ki kell kezelni, ugyanis a fertőzést át lehet adni, az pedig vissza tudja adni.
Ha megvan a páros kezelés (a kezelés ideje alatt a nemi életet kerülni kell minden formában és utána is még 2-3 napig hanyagolni kell) utána hüvelyflóra helyreállítást kell csinálni.
Illetve erősíteni az immunrendszert vitaminokkal.
Illetve meg kell nézni, hogy mi az ami újra meg újra előhozhatja. Tehát ha az illető nő szed fogamzásgátlót, akkor azt jó letenni. Fehérneműket, törölközőket magas hőfokon (60 fokon) mosni, kerülni a tanga fehérnemű használatát (hagyományos vagy francia bugyit használni) és pamutból készült fehérneműt.
Ha erre mind odafigyel az ember, akkor ki lehet belőle gyógyulni.
Kíváncsi lennék, hogy ezek közül mennyi minden maradt eddig ki neked.:)
Van olyan nagyon makacs fertőzés, amivel nem tudnak mit kezdeni az orvosok, de kérdéses, hogy a te orvosod mindent megtett-e érted.
Én magam is olyan vagyok, akit nem lehet gyógyítani, csak kezelni, de nálam nem ismerik az okát a bajnak. Semmilyen tenyésztés vagy annál komolyabb vizsgálat sem mutat ki semmit, tüneteim meg vannak.
köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Kedves 1. válaszoló:
-fogamzásgátló tablettát kb. két éve letettem, ebből az okból.
-fehérneműm magas hőfokon mosom, tangát egyáltalán nem hordok, kizárólag pamut bugyit.
-párom minden esetben kezelve van, de emiatt szinte már nincs is összebújás, mert nekem fáj. tehát akkor is előjön ha nem vagyunk együtt.
esetleg még valami tanács?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!