Carolinne kérdése:
Mit tegyek? 15 éves vagyok csak, szülő nem tud róla, és nem is tudhat, lehet ez így? Ugye lehet?
Figyelt kérdés
Barátommal 2 napja szeretkeztünk, és sajnos az óvszer elszakadt. Ma elmentem nődokihoz aki felírta az esemény utánit, be is vettem. Kiírt még citológiai szűrésre és vérvételre is. Ezeket meg tudom-e csinálni szülő tudta nélkül.? Nem lenne jó ha megtudnák. És hogy vesznek a hüvelyből kenetet.? Normális válaszokat kérek szépen főleg lányoktól, főleg akik már voltak ilyen helyzetben. előre is köszönöm
15/l
2014. máj. 13. 20:49
1/12 anonim válasza:
a kenetvétel nem fog fájni gondolom lehet szülöi beleegyezés nélkül ahogy az eseményutánit is megoldottad. Vérvétel minek kell mit mondott?
2/12 anonim válasza:
Hogy-hogy nem tud róla a szülőd, hogy tizenöt éves vagy?
3/12 A kérdező kommentje:
gondolom arra gondolt hogy az e.utáni a vérképemet összezavarhatja.
2014. máj. 13. 20:53
4/12 A kérdező kommentje:
második, légyszives normális válaszokat vagy semmi.. nem játék
2014. máj. 13. 20:53
5/12 anonim válasza:
igen, megoldható szülő nélkül...a barátod meg gyakorolja a gumi felhúzást egy banánon...
6/12 anonim válasza:
Kenetet úgy vesznek, hogy gumikesztűvel benyúl
a doki oda és a laborba küldi, ahol megvizsgálják.
Nem fáj egyáltalán. Nem is nagyon szoktak értesíteni
az eredményről, csak ha valami gyanúsat találnak
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm. kicsit megnyugodtam
2014. máj. 13. 20:57
8/12 anonim válasza:
6! a kenet vételhez nem nyulnak be, beteszik a kacsát ez egy müszer ami kicsit szétnyitva a hüvelyt és egy vékony pálcikával vesznek mintát a hüvely faláról ha rákszürés lesz akkor a méhnyakról. de egyik sem fáj. A legkellemetlenebb az egészben amig felrakják a kacsát, de az sem kellemetlen ha ellazulsz. Én pl sosem tudok ellazulni igy picit kellemetlen de semmiképp nem fájdalmas. Hidd el az elsö szex milliószor fájdalmasabb.
9/12 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy elég késön vetted be a tabit? Már a 3.nap van. Minél késöbb veszed be, annál kevésbé hat. Ha esetleg terhes leszel, mit mondassz a szüleidnek? Ha elég felnöttnek érzed magad a testi kapcsolathoz, akkor legyél felnött ahhoz is, hogy a szüleid elé állj, és elmond hogy szexuális életet élsz!
10/12 anonim válasza:
Ha ennyire ügyetlen a barátod, hogy nem tudja felhúzni az óvszert, akkor használj MELLETTE pharmatex kúpot is. Akkor nincs baj, ha kiszakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!