Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Ilyenkor nagy baj van?

SOS! Ilyenkor nagy baj van?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt este 11kor vettem be a fogamzásgátló tablettámat, tegnap este elfelejtettem(reggel is,) így ma reggel fél12kor jutott eszembe. Ilyenkor mi a teendő? Túl sokat késtem? A 3. hét közepénél tartok most. A tájékoztató szerint 12 órán belül kell bevenni a tablettát, én sajnos fél órát késtem. Tegnap nem feküdtem le a barátommal. Segítsetek!!
2014. máj. 17. 11:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Este ugye ugyanúgy vegyem be a következő szemet, mint eddig?
2014. máj. 17. 11:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Velgyn fogamzásgátlót szedek. A barátom nem szokott bennem elélvezni.
2014. máj. 17. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy folytasd ahogy eddig szedted, és most pár napot hagyjatok ki.

Ha már mérgezed magad, akkor miért nem élvezitek ki rendesen a szexet és miért nem élvez beléd?

2014. máj. 17. 11:49
 4/6 A kérdező kommentje:
De ha most ez történt, és ugyan úgy nem élvez belém akkor nincs ok aggódni, ugye? Emiatt nem élvez el bennem.
2014. máj. 17. 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:
De van ok aggódni. Ezt megszakításos közösülésnek hívják, és NEM hatékony védekezési módszer. A kihagyott nap miatt a fogamzásgátlód sem véd most kb. egy héten keresztül megfelelően. Szóval a kettőből együtt összejöhet egy terhesség, még ha kis eséllyel is. Én NEM kockáztatnék. Tessék követni a betegtájékoztató által írtakat és óvszert használni azalatt az egy hét alatt...
2014. máj. 17. 13:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. máj. 17. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!