Kell hüvelyflóra visszaállító?

válasza:Igen, kell.
Kár hogy az orvos nem hívta fel rá a figyelmedet.
Kapcsolódó kérdések:
Az orvos írta fel, Klion antibiotikummal együtt a Betadine kúpot is. A gyógyszert 5 napig, a kúpot 7 napig kell használnom, vmi fertőzésre. Persze arról elfelejtett tájékoztatni, hogy ez teljesen kiírt mindent és ezért kell helyreállító is, és most nem tudom, milyen...
Gyulladásom volt - a partnerem és én is ki lettünk kezelve, de akarok használni valamilyen hüvelyflóra helyreállító kúpot, hogy ne kapjak vissza semmit lehetőleg. Mivel szabadságon vannak az orvosok folyton, ezért szeptemberre kaptam leghamarabb időpontot szűrésre...
Sziasztok! Hüvelygyulladást állapított meg a nőgyógyászom.Mivel fertőzésem van Isoprinosine-t írt fel (3 hónapig kell szednem) és Betadine kúpot.De azt nem mondta,hogy ezután valamilyen hüvelyflóra visszaállítást is végezni kell,csak az interneten olvastam róla. A...
Azt írja hogy 2 napig napi 3szor kell használni. Én így csinálom: csütörtök este ma reggel és most délbe lesz egyszer este és szombaton reggel és koradélután így elfogy az összes tabletta. de mikor kezdjem a hüvelyflóravisszaállítós kúrát? szombat este? Addig nem...
Hüvelygombára kaptam nőgyógyásztól.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!