Vesemedence gyulladás vagy vesekő?
Egy hónappal ezelőtt volt egy húgyúti fertőzésem ,elmentem a háziorvoshoz ,kaptam antibiotikumot,és elküldött vizelet vizsgálatra! A gyógyszer hatott ,de sajnos az utolsó tablettát különböző okok miatt nem tudtam bevenni amikor kellett. A vizelet kimutatta a baktériumokat ,és ezek után most pár napja megint előjött ,a nehéz fájdalmas ,emellett
Két nappal ezelőtt nagyon erős bal oldali vese tájéki fajdalmaim voltak ,ami egyszer fajt egyszer nem, a mai nap is éreztem ,hogy lüktet! Elmentem az urológiara ahol azt mondta a doki ,hogy ennyi idősen ezt nem lehet megállapítani(19 eves lány vagyok). Nos aki volt mar hasonló helyzetben az mit csinált ,mi lenne a helyes megoldás? Egyáltalán ez csak sima felfázás vagy már vesekő vagy vesehomok? Sosem volt ilyen jellegű problémám,igy nagyon tanácstalan vagyok.

Szerintem háziorvoshoz menj vissza (mekkora hülyeség, hogy ilyen fiatalon nem lehet megmondani... Kisgyerekeknél is meg lehet állapítani).
A baktérium a vizeletben egyértelműen gyulladásra utal (bár sajnos ettől még lehet veseköved is), újra el kéne kezdened az antibiotikum kúrát.

nekem volt vesekovem, es nem volt sem nehez, sem fajdalmas a vizeles.
Viszont olyan gorcseim voltak hogy legszivesebben a padlon fetrengtem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!