Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Betadine hüvelykúp kezelés...

Betadine hüvelykúp kezelés után muszáj hüvelyflóra visszaállító termékeket alkalmazni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 30. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kiirtottad a normál flórádat is, így az új fertőzések megelőzése miatt muszáj.
2015. júl. 30. 09:52
 2/3 Magnólia63 ***** válasza:
Ajánlatos, de nem muszáj. Pótolhatod tejsavas irrigálással is, ez olcsóbb. Naponta egyszer ajánlatos pár napig alkalmazni.
2015. júl. 30. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
A betadine nem a gombát öli meg hanem MINDENT, nekem ezután úgy állt vissza hogy a gomba gyorsabb volt és kezdhettem előlről.
2015. júl. 30. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Kell hüvelyflóra visszaállító?

Elmúlt hetekben beteg voltam, 2 adag antibiotikumot kaptam, sajnos ez bezavart, és gombám lett. Kaptam egy hüvelygélt Gynazolt és 2 db gyógyszert Diflucant, az egyiket bevettem a következőt majd jövő héten kell.

Betadine hüvelykúp használata után melyik a legjobb hüvelyflóra visszaállító? Kinek mi vált be?

Az orvos írta fel, Klion antibiotikummal együtt a Betadine kúpot is. A gyógyszert 5 napig, a kúpot 7 napig kell használnom, vmi fertőzésre. Persze arról elfelejtett tájékoztatni, hogy ez teljesen kiírt mindent és ezért kell helyreállító is, és most nem tudom, milyen...

Kúp használata alatt lehet nemi életet élni? (hüvelyflóra visszaállító )

Gyulladásom volt - a partnerem és én is ki lettünk kezelve, de akarok használni valamilyen hüvelyflóra helyreállító kúpot, hogy ne kapjak vissza semmit lehetőleg. Mivel szabadságon vannak az orvosok folyton, ezért szeptemberre kaptam leghamarabb időpontot szűrésre...

Betadine kúp használata után mindig kell hüvelyflóra visszaállító kúp?

Sziasztok! Hüvelygyulladást állapított meg a nőgyógyászom.Mivel fertőzésem van Isoprinosine-t írt fel (3 hónapig kell szednem) és Betadine kúpot.De azt nem mondta,hogy ezután valamilyen hüvelyflóra visszaállítást is végezni kell,csak az interneten olvastam róla. A...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!