Hüvelyflórát visszaállító vény nélküli terméket ajánlotok? Van olyan, ami nem drága?
Mikor olyan kezelést ad az orvos, amivel minden bacit kitakarít a hüvelyből, ilyenkor mindig mondják, hogy használjunk hüvelyflóra visszaállítót?
Nekem most nem mondták. Mi ez már????

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem erről semmit nem mondott a nőgyógyász!
Sziasztok, 21 éves lány vagyok, pénteken voltam rákszűrésen és az orvosom mondta, hogy van egy nagyon gyenge gombás fertőzésem. Canesten Combit írt fel, amiben 1 db hüvelytabletta + krém van. Zuhany után éjszakára fel is tettem a tablettát, egész nap folyamatosan...
Ennyire drága az orvosi szilikon és a legyártási folyamata? Nagyon szeretném kipróbálni, de nem értem miért ilyen drága.
1. Értem én, hogy mindenki azt gondolja, hogy egyszer megveszi és nem kell több tampont és betétet használnia. Hiszen, akkor is ezt gondoltuk, mikor tini korunkban áttértünk a betétről a tamponra... Aztán nem így lett! A tampon szivárgot, továbbra is kellett alá...
Nagyon drága az a termék amiben meg van, pl walurinal max 10szem 2000ft :/
Krónikus folyásom van...nem vagyok hülye hát látom és érzem hogy valami nagyon nincsen rendben,azonban a szakrendelésen vagy azt vágják rá hogy gombás fertőzés,vagy azt hogy bakteriális.Kértem már kenetvételt aminek az eredménye ez lett: -kórokozó baktérium negatív...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!