Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bőrgyógyásznál, általános...

Bőrgyógyásznál, általános anyajegyszűrésen teljesen le kell vetkőzni?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 29. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellett. Érdemes a szemet is megvizsgáltatni, mert egyre gyakoribb a retinán kialakuló melanóma.
2016. ápr. 29. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak a pólómat kellett felhúzni, mert a hátamon van egy nagy, meg a mellkasomon 2.
2016. ápr. 29. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak annyira amennyire szeretnél. Nekem elég sok van, először felülről, pólót kellett levenni, mivel a mellem alatt közvetlen van egy, így azt a felét levettem, gyorsan megnézte és vissza is vehettem. Utána póló fel és nadrág le. Bugyi maradt, ott nincs anyajegyem, felsőtesten van sok nálam.
2016. ápr. 29. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Voltatok már bőrgyógyásznál melanoma vizsgálaton?

Mennyire kellett levetkőzni? Bugyi maradhat?

Már voltam bőrgyógyásznál, nőgyógyásznál és nem használ semmi! Mit tegyek?

a hüvelyem környékén be van gyulladva a bőr(nem vagyok gombás nics semmi fertőzésem)és semmitől nem múlik el!!! már kaptam rá kúpot,kenőcsöt több fajtát és nem segít semmi. teljesen el vagyok már keseredve. 19 éves vagyok és állandó partnerem van két éve. jelenleg pimafucort krémet használok.

Veszprémben Dr. Molnár Zsuzsanna bőrgyógyásznál járt már valaki?

Én majd a jövőhéten megyek hozzá. Aki volt már nála: mik a tapasztalatok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!