Mitől rendszertelen a menstruációm?
Sziasztok! :)
13 éves voltam amikor először menstruáltam. Most 17 vagyok, viszont az ezalatt eltelt idő alatt végig rendszertelen a menstruációm. Valamikor megjön 1-2 hónapban is egymás után, aztán sokáig semmi, egyáltalán nem beszámítható a dolog. Igazából eddig nem zavart, mert ha jól tudom kell neki némi idő amíg beáll, de nem ennyi szerintem. Egészségesen étkezem, vegetáriánus vagyok úgy egy éve, és sokat sportolok. A folyadékfogyasztásom soáig elég alacsony volt, mert egyszerűen egyáltalán nem voltam szomjas, de 3-4 hónapja 'rákényszerítem' magam arra, hogy eleget igyak, általában vizet vagy teát. Gyógyszert nem szedek. Nem tudom mi lehet még a fontos. Illetve semmilyen rendellenességet nem tapasztalok amikor megvan. 4-5 napig tart, nem erős a vérzésem csak első nap, a hasam nem fáj olyan átkozottul, szóval ezzel kapcsolatban azthiszem semmi extra. :)
Köszönöm!
utolsó 5 menzeszed első napja?
milyen magas vagy és hány kg?
sportolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!